Eerste try-out een groot succes

Vrijdag 08 december was de aftrap van de Budo Fabriek. Tijdens deze eerste geslaagde try-out stond de mat helemaal vol. Reden genoeg om een volgende try-out te plannen op 05 januari.

Twee maanden geleden zijn wij het idee gestart met de hoop 12 mensen op de mat te krijgen. Wij hadden nooit durven dromen dat er zoveel interesse zou zijn voor de verschillende sporten. Het is leuk om zoveel positieve berichten van kinderen, ouders en sporters terug te krijgen, daar doen we het voor. Aldus Danny Rijnhout, voorzitter Budo Fabriek.

Terugblik afgelopen vrijdag
Afgelopen vrijdag zijn we gestart met het Ouder/ kind karate waarbij12 kinderen samen met hun ouders aan de slag gingen. Een super leuke les waarin plezier, spelen en samenwerken op de mat centraal stond. Ouders hadden net zoveel plezier als de kinderen. Na het Ouder/ kind karate mochten de leeftijdsgroepen 6 tot 8 jaar en 9 tot 14 jaar van start gaan. Beide groepen zaten helemaal vol, er was gewoon ruimte te kort op de mat! De kinderen genoten op de mat en ouders langs de kant en zaten vol trots te kijken. Als laatste waren de ouders zelf aan de beurt, We hebben de avond afgesloten met een groep Power boxing. Een half uur voor deze les was veel te kort en dankzij de enthousiaste reacties hebben we besloten om deze les voortaan een uur te maken.

Volgende try-out
Door het enthousiasme en de vele aanmeldingen van afgelopen vrijdag hebben we besloten nog een try-out te plannen. Mocht je afgelopen vrijdag gemist hebben, dan heb je dus nog een kans! Vrijdag 05 januari hebben we de volgende try-out gepland. Aanmelden kan via deze link

Programma 05 januari
16:00 – 17:00 Ouder/ kind karate (vanaf 3 t/m 6 jaar)*
17:00 – 18:00 Kinderles karate (6 tot en met 8 jaar)
18:00 – 19:00 Kinderles karate (9 tot 15 jaar)
19:00 – 20:00 Karate (16+)
20:00 – 21:00 Power boxing
21:00 – 21:30 Circuit training

*opmerking: kinderen van 6 jaar mogen kiezen of ze met of zonder ouder willen sporten.

Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de try-out bel of mail ons gerust. Je kunt ons bereiken via 06-48368200 of via info@budofabriek.nl

Team Budo Fabriek

 

 

 

Geef een reactie