TRY-OUTS EEN GROOT SUCCES

Afgelopen vrijdag was de tweede try-out van de Budo Fabriek. Tijdens deze eerste geslaagde try-out stond de mat al bijna helemaal vol en afgelopen vrijdag was het nog drukker. Dit geeft ons nog meer energie om vrijdag te starten!

Twee maanden geleden zijn wij het idee gestart met de hoop 12 mensen op de mat te krijgen. Wij hadden nooit durven dromen dat er zoveel interesse zou zijn voor de verschillende sporten. Het is leuk om zoveel positieve berichten van kinderen, ouders en sporters terug te krijgen, daar doen we het voor. Aldus Danny Rijnhout, voorzitter Budo Fabriek.
Terugblik afgelopen vrijdag
Afgelopen vrijdag zijn we gestart met het Ouder/ kind karate waarbij12 kinderen samen met hun ouders aan de slag gingen. Een superleuke les waarin plezier, spelen en samenwerken op de mat centraal stond. Ouders hadden net zoveel plezier als de kinderen. Na het Ouder/ kind karate mochten de leeftijdsgroepen 6 tot 8 jaar en 9 tot 14 jaar van start gaan. Beide groepen zaten helemaal vol, er was gewoon ruimte te kort op de mat! De kinderen genoten op de mat en ouders langs de kant en zaten vol trots te kijken. Als laatste hebben de avond afgesloten met Power boxing en circuit training.

Opening a.s. vrijdag
Aanstaande vrijdag gaan we echt van start en openen we onze sportschool. Mocht je de try-outs gemist hebben dan is vrijdag nog de mogelijkheid om ons aanbod te komen proberen. Intresse? Aanmelden kan via deze link 

Programma opening
16:00 – 17:00 Ouder/ kind karate (vanaf 3 t/m 6 jaar)*
17:00 – 18:00 Kinderles karate (6 tot en met 8 jaar)
18:00 – 19:00 Kinderles karate (9 tot 15 jaar)
19:00 – 20:00 Karate (16+)
20:00 – 21:00 Power boxing
21:00 – 21:30 Circuit training
*opmerking: kinderen van 6 jaar mogen kiezen of ze met of zonder ouder willen sporten.

Openingsactie
Speciaal voor de opening hebben we een unieke actie. Alle karate leden die in januari lid worden ontvangen een karate t.w.v. 30 euro. De leden voor Power boxing ontvangen een paar handschoenen.

Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de opening of over ons lesaanbod, bel of mail ons gerust. Je kunt ons bereiken via 06-48368200 of via info@budofabriek.nl
Team Budo Fabriek

Geef een reactie