Beginnerscursus Karate

Altijd al met een vechtsport willen beginnen, dit je kans! Vanaf 06 april start we vanuit de Budo Fabriek voor het eerst een Yellow Belt Course en begeleiden we jou in 12 weken naar een echt examen. Leer de beginselen van Karate en vergroot via Karatetechnieken je fysieke en mentale belastbaarheid.

De speciale training leert je vechten voor jouw doel. Of het nu fitter worden is, meer zelfvertrouwen krijgen of meer rust in je dagelijks leven krijgen wij leren je zelf te werken voor je doel en succes te ervaren. Aldus Danny Rijnhout voorzitter en trainer van de Budo Fabriek.

Programma cursus
Tijdens deze 12 weken durende cursus leer je de basistechnieken van het Japanse Karate. We leren je de basis trap- en stoot technieken en leren je jezelf te verdedigen tegen een aanvaller. Door de training leer je situaties in te schatten en leren we je technieken waarmee je een aanvaller kan overnemen. Het programma is inclusief een gele band examen. Zet nu de eerste stap naar je zwarte band!

Tijden en locatie
De eerste training start vrijdag 06 april en daarna volgen er 12 trainingen. De lessen worden gegeven op vrijdagavond van 19:00 tot 20:00 uur in MFC de Lingehof, Harpstraat 11, 4241 CA.

Kosten
Het Yellow belt programma kost 96 euro. Dit is inclusief de kosten voor het examen en het diploma. Deelnemers aan de cursus ontvangen bij de start gratis een karatepak t.w.v. 44 euro.

Aanmelden
Ben je boven de 16 en altijd al willen starten met een vechtsport, meld je dan nu aan. Je kunt dit doen via de onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met Danny Rijnhout via 06-48368200.

Aanmelden

 

 

Geef een reactie