Budo Fabriek Familieavond

Er is niks leuker dan sporten. Jawel samen sporten! Op 23 maart mogen leden samen met hun ouders, vriend(in), broer of zus de mat op! Tijdens de familieavond gaan we een uur lekker samen aan de slag en kunnen familieleden ervaren wat je allemaal tijdens de les leert. Gedurende het jaar zullen we verschillende events laten terugkeren en één van die events is de Budo Fabriek Familieavond. Op onze website vindt je meer informatie over dit evenement.

Tijdens de avond hanteren we het normale rooster. Hieronder een overzicht van de belangrijke informatie:

  • Wie: voor alle leden van de Budo Fabriek
  • Wat: open training waar leden hun vriend(in), ouders, broers en/of zus mogen meenemen
  • Waar: Budo Fabriek (MFC de Lingehof)
  • Wanneer: vrijdag 23 maart (tijdens de reguliere les)
  • Waarom: zodat ze thuis ook weten waarom je iedere vrijdag zo enthousiast thuiskomt

Voor alle lessen!
Alle lessen zullen in het teken staan van de Budo Fabriek Familieavond. De jeugdleden mogen hun ouders meenemen en de senior leden hun partner. Maar ook de senior leden mogen hun vader, moeder, broer of zus meenemen. Voel je dus vrij om lekker samen met iemand te komen.

Aanmelden
Onze zaal heeft helaas een geringe capaciteit en daarom willen je wel vragen even aan te geven wie je meeneemt. Je kunt dit doen via info@budofabriek.nl. Voor ouders van jeugdleden graag even jezelf opgeven en aangeven met wie je meekomt (naam kind).

 

Geef een reactie