21 dagen Fit Challenge

Ben jij al klaar voor de zomer? In de maanden April en Mei start de Budo Fabriek een uniek 21 dagen programma. Gedurende 21 dagen kan je gratis sporten en gaan we samen de uitdaging aan om 21 dagen achter elkaar te bewegen.

De opzet is heel simpel! 21 dagen iedere dag bewegen en gezond eten. Als je meedoet met de 21 dagen Fit Challenge krijg je van ons een programma met drie trainingsschema’s voor thuis, drie voedingsschema’s en mag je gedurende de 21 dagen gratis bij ons sporten.  Tijdens het programma kan je meedoen met de lessen Power Boxing en Circuit Training. De eerste stap moet je zelf zetten, bij de rest helpen wij. 

Informatie

Wie                            iedereen die (nog) fitter wil worden
Wat                            21 dagen fit challenge
Wanneer                  de maanden April en Mei
Waar                         de Budo Fabriek (MFC de Lingehof Arkel)

De 21 dagen Fit Challenge helpt je om een verandering in je beweeg en eetpatroon te brengen. Volgens gedragswetenschappers duurt het 21 dagen om een nieuw patroon aan te leren. Als je iets wilt veranderen in je leven adviseren ze om één ding per keer aan te pakken. Een grote omzwaai omdat je altijd al graag iets hebt willen bereiken mislukt vaak. Starten met een zwaar dieet omdat je zo graag je gewicht van 10 jaar geleden wil hebben, mislukt vaak al naar een paar dagen. Hoe dit komt? Als je het mij vraagt omdat we vaak te hard van start gaan en vergeten plezier te hebben. Het realiseren van een verandering begint met het aanpassen van gewoontes en proberen deze gewoontes eigen te maken. Aldus Danny Rijnhout, voorzitter van de Budo Fabriek.

Wat kan je verwachten
Als je meedoet met de 21 dagen Fit Challenge kan je van ons 21 dagen coaching verwachten. Na aanmelding ontvang je een programma met daarin meer kennis over voeding en training. Dit programma is geen dieet. Dit programma leert je gezonder te eten en legt uit welke voeding bijdraagt aan jouw (sport) prestatie. Maar misschien nog belangrijker we leggen ook uit welke voeding ervoor zorgt dat je jouw doelstelling niet behaalt.

Wat levert het op
Misschien wel de belangrijkste vraag! Als je 21 dagen het programma volgt garanderen wij meer energie, sneller herstel na je training, betere sportprestaties en je hebt de eerste stap gezet om je vetbranding te verhogen.

Meedoen? Meld je dan nu aan
De 21 dagen Fit Challenge start vanaf 02 april en aanmelden kan via deze link.  Zodra je aangemeld hebt starten jouw 21 dagen en ontvang je van ons het programma. Daarnaast ben je gelijk welkom om één van onze lessen te volgen.

Ben je al lid
Doe dan ook mee! Leden (ouder dan 16 jaar) kunnen ook meedoen met de Challenge. gedurende de 21 dagen mag je gratis een tweede keer sporten en kan je dus ook de maandag Power Boxing of Circuit Training volgen. Daarnaast ontvang je ook de voedings- en trainingsthema’s voor thuis.

Team Budo Fabriek

 

 

Geef een reactie