Heb jij organisatietalent?

Wij zoeken vrijwilligers die samen met ons een zomerkamp willen organiseren. Aankomende zomer willen wij voor het eerst een zomerkamp organiseren voor onze leden. Het eerste idee is om dit gewoon in Arkel te organiseren zodat alle kinderen mee kunnen doen.

Wij willen in de zomervakantie een weekend organiseren waarbij we naast Karate allerlei leuke activiteiten organiseren. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen en daarom hopen we dat er enthousiaste leden en/of ouders zijn die samen met ons dit willen organiseren.

Alles staat nog open dus heb je leuke ideeën en wil je jouw organisatietalent gebruiken, laat het ons dan weten.

Ps: als je weinig tijd hebt maar wel leuke ideeën dan zijn die ook welkom!

Met sportieve groet,

Namens Team Budo Fabriek
Danny Rijnhout

Geef een reactie