Nieuw programma TKD Tiger Karate

Na de meivakantie zullen we starten met de TKD Tiger Karate lessen voor onze alle jongste leden. Dit unieke programma is speciaal ontwikkeld om kinderen naast vechtsport specifieke en motorische vaardigheden ook levensvaardigheden aan te leren zoals:

  • Samenwerken
  • Leiderschap
  • Omgaan met vreemden
  • Omgaan met pesten
  • Gezondheid & fitness
  • Noodsituaties
  • Milieubewustzijn

Superheld Timmy de tijger
Kinderen zullen tijdens de les meegenomen worden in de fantasiewereld van Timmy de tijger en zijn vriendjes. Tijdens deze ontdekkingstocht leren ze op pedagogische wijze de levenslessen van Timmy. Door leuke gevarieerde spellen leren kinderen belangrijke motorische vaardigheden zoals: rollen, springen, balans, rennen en stoeien.

Met het Ouder/ Kind karate geven we al thematisch en in de belevingswereld van kinderen les. Met dit programma gaan we nog een stap verder en leren we kinderen belangrijke vaardigheden die ze dagelijks nodig hebben. Iedere acht weken staat er een specifiek thema centraal dat samen met ouders wordt behandeld.

Voor wie
De tijger lessen worden tijdens het Ouder/ kind karate aangeboden en zijn te volgen voor kinderen t/m zes jaar. Na het TDK Tiger Karate programma stromen de kinderen door in het jeugd karate.

Achtergrond programma
TKD staat voor Total Kids Defence. Het programma richt zich op de basisvaardigheden vanuit vechtsport gecombineerd met motorische vaardigheden en levensvaardigheden die kinderen helpen om te gaan met uitdagingen binnen onze huidige samenleving. Het programma is ontwikkeld met kinderpsychologen, sportspecialisten en heel belangrijk met ouders.

Meer informatie
Mocht je meer informatie over het programma willen hebben of wil je weten of jouw kind ook mee kan doen. Bel ons dan gerust. Wij zijn te bereiken via 06-48368200.

Namens Team Budo Fabriek
Danny Rijnhout

 

Geef een reactie