Nieuwe accommodatie

Vanaf na de zomervakantie zullen we gaan verhuizen. Vanaf 1 augustus zullen de lessen plaatsvinden in ons eigen Fabriekspand naast de Fitness Club in Arkel. In het winkelgebied bij de Action komt de Jysk (in de oude Kartbaan) en daarnaast kunnen wij onze droom realiseren.

Aanleiding
Zoals jullie gemerkt hebben zijn we in een aantal maanden behoorlijk hard gegroeid. We zijn heel blij met de huidige ruimte alleen kunnen we hier niet meer verder groeien. Daarnaast is de huidige ruimte eigenlijk niet helemaal geschikt als sportruimte en is het erg warm.

Onze droom
Vanaf begin van de oprichting van de Budo Fabriek hebben we de droom gehad om een eigen ruimte in Arkel te realiseren. We hadden alleen nooit durven dromen dat deze droom zo snel werkelijkheid zo worden.  Met toeval zijn we tegen de perfecte ruimte aangelopen vlakbij de Action.

De nieuwe accommodatie
We kunnen een fabrieksruimte huren met een vloeroppervlakte van ruim 150 vierkante meter. Voor de beeldvorming: dit is qua mat twee keer zo groot als dat we nu hebben.  Deze ruimte kunnen we zeven dagen per week gebruiken en hierdoor kunnen we nog meer organiseren. De ruimte zal een Karatemat krijgen van ongeveer 15 meter lang en 5 meter breed en een vast Fitness gedeelte voor de circuit training van ongeveer 40 vierkante meter.

Wat betekent dit voor de leden
Met de nieuwe ruimte kunnen we meer ondernemen dus dit betekent dat we nog meer lessen kunnen plannen. We kunnen nieuwe lessen op het rooster zetten en meer activiteiten organiseren. Maar nog veel belangrijker we kunnen groeien en kunnen mede daardoor onze kosten omlaag brengen.  We hebben daarom besloten om onze lidmaatschapsvormen te vereenvoudig. Voortaan kan iedereen onbeperkt voor sporten voor een vast bedrag per maand , lees hier meer over deze aanpassing.

Nieuwsgierig? 
Binnenkort zullen wij een speciale open avond organiseren zodat alle leden de accommodatie al kunnen bewonderen.  Heb je eerder vragen schiet ons dan gewoon tijdens de les of bel ons gewoon op.

Geef een reactie