Nieuw clubmanagement systeem

Beste leden en ouders / verzorgers van jeugdleden,

We hebben vanaf volgende maand een nieuw betalings- en reserveringssysteem in gebruik, genaamd ‘Fitmanager’.

App, Lessenplanner en Webshop in één
Via dit systeem en de bijbehorende app, kun je eenvoudig jezelf aan- of afmelden voor een les, en je abonnementen en strippenkaarten online afrekenen en beschermingsmiddelen en.of kleding kopen in de webshop. Ook heb je altijd inzicht in je betalingen, en ontvang je een berichtje als er iets belangrijks wijzigt.

Ps: voor de jeugd hoef je nog geen lessen te plannen. Wij maken automatische lijsten aan waarmee we de presentie bijhouden. Het plannen is dus alleen voor alle senioren lessen (Power Boxing, Circuit Training, Functioneel Training en Karate).  

Betaling contributie via automatische incasso
Betalingen gaan vanaf volgende maand niet op de oude manier en gaan alleen nog maar via dit systeem. Je kunt dan dus niet meer gewoon de contributie overmaken of contant betalen. Via het systeem wordt je één keer gevraagd met ideal een betaling te doen en daar gaat dit over in automatische incasso.

Bevestigen account
We maken automatisch een account voor je aan, en sturen je vandaag een uitnodiging om je wachtwoord te kiezen. Activeer zo snel mogelijk je persoonlijke account en controleer je gegevens, zodat je meteen gebruik kan maken van het nieuwe systeem en de app. Via deze link vind je eventueel een korte instructie hoe je je account kunt controleren en snel aan de slag kunt.

Mocht je vragen hebben bel ons gerust of spreek ons even aan tijdens de les.

Met vriendelijke groet,

Namens team Budo Fabriek

Danny Rijnhout
06-48368200

Geef een reactie