EVENT – informatie avond sportvasten

Op donderdag 31 januari organiseren we een unieke workshop over sportvasten. De unieke wetenschappelijk bewezen methode helpt je om de switch te maken van suikerverbranding naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding, gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel.

Voor wie is de workshop

De workshop is voor alle leden en ouders van jeugdleden die meer uit hun fitheid willen halen. Wil je meer energie en wil je kilo’s kwijt dan is deze avond zeker iets voor jou. Of wil je meer uit je sportprestatie halen en ontdekken wat voeding daarvoor betekent dan mag je deze avond niet missen.

wat levert de avond je op

Na de avond weet je alle ins- en outs van sportvasten en weet je meer over de rol van voeding. We gaan dieper in op de vetverbranding en wat voeding doet of niet doet om je verbranding te stimuleren. Daarnaast is er ruimte om alles wat je altijd al hebt willen weten over voeding te vragen. Alle zin en onzin over voeding komt aan bod.

Over Jolanda van Andel

De workshop wordt verzorgt door Jolanda van Andel. Jolanda is al jarenlang een ervaren personal trainer en voedingscoach. Afgelopen 15 jaar heeft zij veel mensen geholpen om af te vallen en fitter te worden. Van alle programma’s op gebied van voeding werkt ze nu alleen nog met sportvasten. Dit met één reden: omdat het werkt.

AANMELDEN

Aanmelden voor de workshop kan via deze link

Geef een reactie