Clinic tweevoudig vice-wereldkampioen karate

Razendsnelle stoten, soepele trappen, tactische tips en een ware handtekeningsessie. Het zat er allemaal in zaterdag. De leden van de Budo Fabriek kregen een speciale wedstrijd clinic van niemand minder dan Geoffrey Berens, tweevoudig vice-wereldmapioen en coach van de nationale heren selectie van de Karatebond Nederland. 

Afgelopen zaterdag bestonden we precies 1 jaar en dit wilde we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Speciaal voor onze jeugdleden hebben we daarom een clinic georganiseerd. De meeste jeugd traint al een jaar Karate en hebben behoorlijke stappen gemaakt. We hebben de eerste clubkampioenschappen gehad en een aantal jeugdleden zijn ook naar de regionale wedstrijden geweest. Om onze jeugd voor te breiden op de echte toernooien hebben we daarom een speciale clinic georganiseerd. Aldus Danny Rijnhout, eigenaar Budo Fabriek.

Geoffrey Berens is de Arjan Robben van het Nederlandse Karate. Eén van de grootste talenten van de afgelopen tien jaar. Naast vice-werkampioen is hij ook meervoudig Nederlands Kampioen en Europees kampioen. De leden van de Budo Fabriek hadden de unieke kans om tijdens deze masterclass de fijne kneepjes van het wedstrijdkarate te leren. 

Bij de Budo Fabriek bieden ze Karate lessen vanaf 3 jaar aan. Wil je jouw kind laten ervaren hoe leuk Karate is? Vraag dan via de site www.budofabriek.nleen gratis proefles aan.

Geef een reactie