Start groep sportvasten

Op donderdag 07 februari starten we de eerste sportvasten groep. De unieke wetenschappelijk bewezen methode helpt je om de switch te maken van suikerverbranding naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding, gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel.

DOOR DE SWITCH KAN JE LICHAAM OP KORTE TERMIJN PROFITEREN VAN ALLE VOORDELEN VAN VETVERBRANDING: GEWICHTSVERLIES, MEER ENERGIE EN EEN COMPLEET FITTER GEVOEL. 

GROEPSPROGRAMMA

  • Traject in een kleine groep
  • Starten met een gezamenlijke intake op 07 februari om 19:30 uur
  • 10 dagen bewegen 
  • Dagelijks contact via de app met je eigen coach
  • Kosten: 199 euro (inclusief begeleiding en pakket)

OPBOUW SPORTVASTEN

De 10-daagse Sportvastenkuur doe je volledig onder onze begeleiding. Sportvasten begint met drie afbouwdagen. In de afbouwdagen doe je aanpassingen in je voeding. Vervolgens ga je twee tot drie dagen sapvasten. Daarna bouw je in de laatste vier dagen je voeding weer gecontroleerd op. Tijdens de gehele kuur sport je iedere dag op een bepaalde intensiteit. De intensiteit en de duur wordt persoonlijk voor jou bepaald door ons. Zodra je suikerverbranding is geswitchted naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald. Je nieuwe lifestyle is begonnen!

MEEDOEN?

Meld je dan nu aan en ontvang van ons meer informatie.

Geef een reactie