Traditionele banden examen op 09 februari

In verband met de vanencompetitie verschuift het traditionele banden examen naar zaterdag 09 februari. Het examen zal dit keer niet tijdens de reguliere les plaatsvinden maar apart op zaterdag. We kiezen hiervoor omdat we dan meer tijd en rust hebben voor de examens.

Tijden per groep
De onderstaande tijden hanteren we voor de examens. We starten met de kinderen van de leeftijdsgroep 06 t/m 08 jaar. Mocht je kind in de oudere groep sporten en nog geen 09 jaar zijn dan is zijn of haar examen gewoon met de eigen groep. Is je kind 8 jaar en traint hij of zij in de tweede groep dan is het examen dus ook in de tweede groep.

  • 10:30 – 11:30 groep 1: leeftijd 06 t/m 08 jaar
  • 12:00 – 13:00 groep 2: leeftijd 09 t/m 14 jaar

Kosten
Het examen kost 15 euro en dit is inclusief een band en diploma. Het examengeld dient vooraf betaald te zijn.

Inschrijven
Aanmelden is mogelijk door dit formulier in te leveren. Inschrijving en de betaling kan ook via het systeem fitmanager. In de reserveringsomgeving kan je jouw zoon of dochter opgeven voor de examens en dan ook gelijk betalen. Dit mag ook contant tijdens de les.

Let op:het formulier uit de bijlage moet altijd ingeleverd worden. Dit in verband met het schrijven van de diploma’s. 

Kijken
Tijdens de examens mag er gekeken worden. Ook opa of oma mag mee. In verband met de beperkte ruimte hanteren we de regel dat er drie mensen per examenkandidaat mogen kijken.

Mocht je vragen hebben over het examen of mocht je echt niet kunnen, laat het ons dan weten. 

Geef een reactie