Start 2e sportvasten groep

Op donderdag 04 april starten we de tweede sportvastengroep. Wegens succes van de eerste groep en de grote belangstelling hebben we besloten om een tweede groep te starten. Wil je ook 4-6 kilo kwijt en meer energie lees dan hieronder de ervaringen van de eerste groep. 

“Het was zwaar vooral mentaal. Ik ben er nu pas achter hoeveel suiker en snacks ik op een dag naar binnen werk. Ondanks dat het zwaar was zou ik het zo weer doen. Voel me veel energieker, mijn lichaam is rustiger en ben 6 kilo kwijt. Quote deelnemer eerste groep.”

De eerste groep sportvasters hebben het programma achter de rug en hoe! Gezamenlijk zijn ze meer dan 25 kilo afgevallen. De deelnemers zijn gemiddeld 6 cm buikomvang kwijt. Ee mooi resultaat waar ze hard voor gewerkt hebben. Gezamenlijk zijn ze begonnen aan het programma waarbij ze in vier dagen hun suiker innamen hebben afgebouwd om daarna drie dagen te vasten. De drie vasten dagen werden door de meeste deelnemers als zwaar ervaren, vooral mentaal. Het niet eten en sporten was goed te doen. 

“Voor het sportvasten programma had ik weinig energie en moest ik zelfs s’ middags vaak even gaan liggen. Ik voel me nu veel energieker en heb in de middag geen energiedip meer. Quote deelnemer eerste groep.” 

WAT DOET SPORTVASTEN

Sportvasten helpt je om in 10 dagen de switch van suiker- naar vetverbranding te maken. Dit levert naast gewichtsverlies en verlies in buikomvang ook een enorme boost aan energie op. Het voordeel van het programma is dat het kort is en dat je daarna gewoon normaal kunt eten. Na de 10 dagen krijg je adviezen om je voeding aan te passen. Gezond eten, minder kolhydraten maar ook gewoon lekkere dingen kunnen blijven eten. Je lichaam blijft na de kuur in de vetverbrandingstand en daardoor verbrandt je meer. Na een aantal maanden kan je weer een korte kuur (slecht drie dagen of één dag) doen om jouw lichaam in de vetverbrandingsstand te houden, dit zonder dat je jezelf moet onthouden van alle lekkere dingen die je kunt eten. Maar neem maar van ons aan. Je gaat een stuk minder suiker eten als je er eenmaal vanaf bent. 

MEEDOEN

Het sportvasten programma duurt 10 dagen en wordt gecombineerd met iedere minimaal een uur bewegen. Wil je meer weten over het programma of wil je jezelf aanmelden klik dan op de onderstaande link.

AANMELDEN SPORTVASTEN PROGRAMMA

Geef een reactie