TRY-OUT KICKBOKSEN

Door de populariteit van Power Boxing hebben we besloten ook Kickboksen op het rooster te gaan aanbieden. Hierdoor kunnen we meer diepgang aanbieden voor leden die specifieker willen trainen. Meer technieken willen leren en ook willen leren dit toe te passen in een vrije situatie.

Power Boxing kenmerkt zich als een conditie les zonder sparren. Bij Kickboksen zit dit element er wil in, net zo als bij Karate. We bieden dit op een veilige manier aan waardoor iedereen mee kan doen. 


Wat is het verschil met Power Boxing

Het grote verschil met Power Boxing is dat het geen conditietraining is maar een vechtsporttraining. We leren je dus echt vechten en verdedigen. Dit doen we in een veilige omgeving waarbij je veel dieper op de technieken en combinaties ingaat. Naast de technische elementen komen er ook veel tactische elementen aanbod. Wil jij je dus door ontwikkelen en je techniek verbeteren dan is Kickboksen een mooi vervolg op Power Boxing. 

Wat zijn de overeenkomsten

We zullen tijdens deze les ook veel stootkussens gebruiken en je traint ook de hele les samen. De intensiteit is dus vergelijkbaar met een Power Boxing les. De les is dus te doen voor alle leden die Power Boxing. 

Wat heb je nodig

Tijdens de les heb je scheenbeschermers en een bitje nodig. Beide kun je via de webshop bestellen en zijn bij ons te verkrijgen. Je hoeft niet gelijk alles aan te schaffen. Je kunt eerst de les proberen en de scheenbeschermers bij ons lenen. Als het dan bevalt kun je ze via de webshop bestellen.  De eerste les heb je dus alleen sportkleding nodig.

Try-outs

Eind maart plannen we voor beide lessen een try-out. Bij voldoende animo starten de week daarop de lessen op hetzelfde tijdstip. De try-outs zijn op de volgende momenten: 

  • Try-out jeugd kickboxen (10-17 jaar) maandag 25 maart 17:00 – 18:00
  • Try-out seniroen kickboxen (18+) donderdag 28 maart 19:30 – 20:30 . 

AANMELDEN

Wil je een try-out meedoen geef jezelf dan op via de onderstaande link. 

Aanmelden 25 maart

Aanmelden 28 maart

Geef een reactie