Uitkomsten ledenonderzoek

Twee weken geleden hebben we een mail gestuurd met een aantal vragen over het rooster en het sportaanbod. We zijn erg blij dat ongeveer de helft van de leden de moeite heeft genomen het onderzoek in te vullen en dit helpt ons enorm bij het maken van keuzes.

En die keuzes hebben we gemaakt! Vanaf 1 maart gaan er een aantal zaken veranderen en in maart plannen we een aantal try-outs voor lessen die vanaf 1 april mogelijk op het rooster komen. Lees hieronder welke keuzes we dankzij jullie input hebben gemaakt. 

Vanaf 1 maart op woensdagochtend les!

Uit het ledenonderzoek is naar voren gekomen dat de dinsdagochtend geen goed gekozen ochtend is om te sporten. Veel leden hebben aangegeven dat woensdagochtend een gewenste dag is en daarom verschuift de dinsdagochtend per 1 maart structureel naar de woensdag. Het rooster op de woensdagochtend is als volgt: 

  • 09:00 ā€“ 09:30 Circuit Training
  • 10:00 ā€“ 11:00 Power Boxing

Dit betekent dat het Medisch Functioneel trainen in de ochtend op dit moment komt te vervalen. Dit uur is verschoven naar donderdagavond. Tijdens deze reguliere Functioneel Training les is onze fysiotherapeut aanwezig en kunnen we mensen met medische klachten laten instromen met extra begeleiding. 

Try-out zondagochtend 

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat er voldoende belangstelling voor een sportdag in het weekend. Vanaf 1 april starten we daarom, mits het animo groot genoeg is, op de zondag.  Het rooster voor de zondagochtend wordt: 

  • 10:00 ā€“ 11:00 Power Boxing
  • 11:00 – 11:30 Circuit Training

Op zondag 31 maart hebben we een try-out gepland staan voor de zondag. Wij hebben de intentie om de lessen structureel op het rooster te zetten en bij voldoende animo zullen we dit ook zeker doen. Aanmelden voor de try-outs kun je via de onderstaande link doen. Wil je iemand meenemen stuur ons dan even een mail en dan zetten we diegene op de lijst.  

AANMELDEN TRY-OUT WEEKEND WORK-OUT POWER BOXING

AANMELDEN TRY-OUT WEEKEND WORK-OUT CIRCUIT TRAINING

Speciale wedstrijdtraining jeugd

Helaas kunnen we op dit moment nog geen extra wedstrijdtraining voor de jeugd plannen. De reden hiervoor is dat we nog geen geschikte ruimte op het rooster hebben gevonden om dit te plannen. Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat er zeker behoefte is en het liefste op woensdagavond. Voor ons is dit ook een wenselijke avond alleen heb ik deze avond nog geen vrij. Ik hoop binnen nu en een halfjaar deze ruimte wel te hebben en dan de training te kunnen starten. Voor nu gebruiken we de reguliere maandagavond les (van 18:00 – 19:00 uur) om gerichter op wedstrijden te trainen. Leden die extra wedstrijdtraining willen volgen raden we dus aan om deze tweede training zeker ook te volgen. Dit geld overigens voor de kinderen vanaf 08 jaar. 

Geef een reactie