Try-outs Kickboksen & Power Boxing

Word je direct na de try-outs lid dan ontvang je een paar bokshandschoenen t.w.v. 38 euro.

Door de populariteit van power Boxing hebben we besloten ook kickboksen aan te gaan aanbieden. Hierdoor kunnen we meer diepgang aanbieden voor sporters die specifieker willen trainen. Meer technieken willen leren en ook willen leren dit toe te passen in een vrije situatie. Power Boxing kenmerkt zich als een conditie les zonder sparren. Bij Kickboksen zit dit element er wil in, net zoals bij Karate. We bieden dit op een veilige manier aan waardoor iedereen mee kan doen. Aldus Danny Rijnhout, eigenaar en trainer van de Budo Fabriek. 

WAT IS HET VERSCHIL MET POWER BOXING
Het grote verschil met Power Boxing is dat het geen conditietraining is maar een vechtsporttraining. We leren je dus echt vechten en verdedigen. Dit doen we in een veilige omgeving waarbij je veel dieper op de technieken en combinaties ingaat. Naast de technische elementen komen er ook veel tactische elementen aanbod. Wil jij je (door) ontwikkelen en je techniek verbeteren dan is Kickboksen een mooi vervolg op Power Boxing, Cardio Boxing of alle andere vormen van conditionele boks lessen. 

PROBEER ONZE LES 

Altijd al willen starten met Kickboksen of Power boring volg dan één van onze try-outs. Dit kan op de volgende momenten: 

Try-out kickboksen jeugd 10 t/m 17 jaar
Datum: maandag 25 maart
Tijd: 17:00 – 18:00
Aanmelden via deze link

Try-out kickboksen senioren 18+
Datum: donderdag 28 maart 
Tijd: 19:30 – 20:30
Aanmelden via deze link

Try-out Power Boxing
Datum: zondag 31 maart
Tijd: 10:00 – 11:00
Aanmelden via deze link

WAT HEB JE NODIG

Tijdens de les heb je bokshandschoenen en scheenbeschermers. Je hoeft niet gelijk alles aan te schaffen. Je kunt eerst de les proberen en de beschermingsmaterialen bij ons lenen. Als het dan bevalt kun je ze via de Budo Fabriek bestellen.  De eerste les heb je dus alleen sportkleding nodig. 

AANMELDEN

Wil je een try-out meedoen geef jezelf dan op via de bovenstaande link of stuur een mail naar info@budofabriek.nl . Aanmelden is gratis en na de try-outs starten we de week erna de echte lessen. Mocht je niet willen sparren dan kan je altijd een Power Boxing les meedoen. Deze les geven we op drie avonden, twee ochtenden en vanaf april ook op zondag. Het rooster kun je vinden op onze website. 

Geef een reactie