10/10 BOXING CHALLENGE

Verlies 10 kilo in 10 weken met ons uniek programma

Train 10 weken als een professionele vechter. Wij bereiden je voor op de zomer zoals een vechter zich voorbereidt op zijn wedstrijd. Ga het gevecht aan met jouw kilo’s en verlies in de eerste 10 dagen al minimaal 4 kilo. Meld je aan via de onderstaande link en ontvang de Fundamental Cursus t.w.v. €30,- (actie is geldig t/m 30 mei). Tijdens de cursus leer je in vier trainingen de basis trappen, stoten en beweegpatronen van het boksen en kickboksen.

Kosten programma 99 euro (voor drie maanden onbeperkt Power Boksen).

LET OP: dit is exclusief de kosten voor het sportvasten programma. Dit programma kost 199 euro. Meer informatie over het sportvasten kun je via deze link vinden.

10/10 BOXING CHALLENGE

Op donderdag 13 juni start voor het eerst een 10/10 boxing challenge bij de Budo Fabriek in Arkel. Een team bestaande uit een gespecialiseerd voedingsdeskundige, personal- en kickbokstrainer helpen jou om in 10 weken 10 kilo kwijt te raken door te trainen en te eten als een echte atleet. De 10/10 Challenge is voor iedereen die een sportieve uitdaging aandurft. 10 weken sporten, eten en rusten als professionele vechter.

INFORMATIE

  • WAT SPECIAAL BOKS PROGRAMMA
  • START DONDERDAG 13JUNI
  • KOSTEN €99 (EXCLUSIEF SPORTVASTEN PROGRAMMA)
  • AANMELDEN & INFO WWW.BUDOFABRIEK.NL
  • LOCATIE SPRTSCHOOL VLIETSKADE 7002B – ARKEL

AANMELDEN

VAN SUIKER- NAAR VETVERBRANDING

Met dit uitgekiende programma helpen we je bewegen in je dagelijks patroon te krijgen en coachen we je op voeding. Professionele vechters zijn de fitste mensen die er zijn. Niet alleen door hard trainen, juist ook door goede voeding, rust en herstel. Professionele vechters zetten alles in het teken van het ene doel en halen het maximale uit hun zelf. Wij geven je 10 weken dezelfde begeleiding als professionele vechters. 10 weken krijg je coaching op mentaal en sportief vlak. We starten het programma met 10 dagen sportvasten en hierdoor verlies je al minimaal 04 kilo in de eerste 10 dagen.

VAN SUIKER NAAR VETVERBRANDING

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel. Door te starten met dit programma zet je het lichaam direct in de vetverbranding stand, hierdoor verlies je al in de eerst 10 dagen 4 tot 6 kilo.

OPZET PROGRAMMA

We starten het programma met een voorbereiding zoals we bij wedstrijdvechters doen. We beginnen met een weging en met de uitleg van het game plan. Dit game plan stellen we op aan de hand van jouw doelstelling. Daarna staan er 10 weken verschillende Power Boxing (kickboksen zonder sparren) trainingen gepland. We hebben training op cardio, kracht, power, balans en zorgen ervoor dat als zorgvuldig gepland. Na de 10 weken sluiten we af een weging en met een unieke work-out.

AANMELDEN

Wij bereiden je voor op de zomer zoals een vechter zich voorbereidt op zijn wedstrijd. Ga het gevecht aan met jouw kilo’s en verlies in de eerste 10 dagen al minimaal 4 kilo. Meld je aan voor 30 mei via de onderstaande link en ontvang de Fundamental Cursus t.w.v. €30,-. Tijdens de cursus leer je in vier trainingen de basis trappen, stoten en beweegpatronen van het boksen en kickboksen.

AANMELDEN

Geef een reactie