Clubkampioenschappen Karate

Op zaterdag 16 november wordt het 3clubkampioenschap gehouden.

Deze competitie is binnen onze school speciaal bedoeld voor kinderen die nog geen of weinig ervaring hebben in het doen van wedstrijdjes. Tijdens de clubkampioenschappen staat het plezier voorop. Kinderen verzamelen tijdens de competitie punten door het lopen van stijlvormen (kata) en/of kumite wedstrijden.

OPZET

Deelnemers worden zo goed mogelijk ingedeeld op basis van leeftijd, sekse, gewicht, lengte en band. Bitje en handschoenen verplicht kleur van de handschoenen zijn vrij. Het is niet verplicht om aan de clubkampioenschappen mee te doen. Wij hopen wel dat iedereen meedoet zodat we een leuke dag met alle leden hebben. 

Inschrijving

Inschrijven voor de clubkampioenschappen kost € 7,50 euro ongeacht 1 of 2 onderdelen. Ouders kunnen gewoon lekker komen kijken en die betalen niks.  Je kunt je zoon of dochter via de onderstaande link inschrijven.

Programma

  • Leeftijd 6 t/m 8 jaar: melden om 14.30 uur en omstreeks 15.00 uur beginnen.
  • Leeftijd 9 t/m 13 jaar melden om 15.30 uur en omstreeks 16.00 uur beginnen

Geef een reactie