Pilot polar club

MELD JE NU AAN VOOR DE PILOT EN TRAIN ALS EERSTE OP HARTSLAG. WIJ zoeken 10 leden die meer uit hun training willen gaan halen en op hartslag willen gaan trainen.

Vanaf volgend jaar gaan we de Polar club app introduceren tijdens de senioren lessen. Met deze app trainen we tijdens de groepslessen voortaan op hartslag en kunnen we nog nauwkeurig trainen. 

Waarom op hartslag trainen

Tijdens Power Boxing, Functioneel Training, WOD en Bokszaktraining geven we vaak aan dat we een bepaald energiesysteem trainen. Aan ieder energiesysteem hangt een hartslagwaarde. Wil je dus goed trainen moet je binnen deze waarde blijven. Vaak trainen we te hard waardoor je eigenlijk niet fitter wordt. Met de app krijg je inzicht in je hartslag en kun je nauwkeuriger trainen. De hele training wordt gemonitord en kun je terugzien in je app. Hierdoor zie je ook hoeveel je fitter wordt. 

AANMELDEN

Wat zijn de voordelen

 • Nauwkeuriger trainen
 • Betere ontwikkeling van je energiesystemen (dus meer energie)
 • Beter sturen op vetverbranding (door te trainen in de juiste zone)
 • Inzicht in je hartslag, prestatie en voortuitgang
 • Inzicht in herstel 
 • Online coaching 
 • Registratie activiteiten buiten de sportschool 
 • Inzicht in vebruik calorien 

Hoe werkt het

 1. Vanaf januari 2020 kunnen alle leden die het willen op hartslag gaan trainen;
 2. Voor slechts 10 euro extra per maand krijg je toegang tot de club app;
 3. Je hebt een eenmalige aanschaf van een hartslagmeter van 80 euro (band voor om de onder of bovenarm);
 4. Met je armband log je met slecht één druk op de knop in tijdens de les en jouw hartslag ziet de trainer dan op een app. Hierdoor krijg je tijdens de les nog betere feedback en coaching over je prestatie;
 5. Als je thuis inlogt op de app zie je alle gegevens van je training terug;
 6. Koppel je de app met een hartslag horloge van Polar dan kan je ook buiten je club alle trainingen vastleggen;
 7. Plus de horloge werkt als stappenteller en meet je slaapritme. Hierdoor krijg je advies over je belastbaarheid (deze horloges zijn optioneel). 

De pilot

Wij zoeken 10 leden die voor een maand het systeem willen testen. In de testfase ga je als eerste aan de slag met systeem en help je ons te ervaren hoe het is om ermee te trainen. We gaan je in die maand extra coachen en helpen je op de juiste hartslagzone te trainen. Na deze periode helpt jouw feedback ons om het systeem goed te integreren in de club. 

Kosten

De pilot kost 50 euro en hiervoor krijg je van ons de Polar armband t.w.v. 80 euro. Deze kan je daarna gelijk blijven gebruiken. Verder zitten er geen kosten aan verbonden. 

START

De pilot start maandag 02 december met een uitleg. We starten om 20:00 uur en we leggen dan de Polar app uit. Naast de Polar app ga je gelijk aan de slag met WOD app om al jouw work-outs vast te leggen.

Aanmelden

Wil jij als eerste het systeem testen dan kan je jezelf aanmelden via deze link. 

Geef een reactie