Upgrade jouw abonnement

Vanaf 1 januari wijzigen de abonnementen en wij bieden de huidige leden de kans om voor slechts 10 euro extra onbeperkt te sporten.

Sport je 1x per week dan betaal je nu 25 euro. Voor slechts 10 euro extra sport je voortaan onbeperkt. Bestaande leden kunnen in de maand december hun abonnement omzetten zonder dat het een vast abonnement wordt. Vanaf januari gaan we met jaarcontracten werken en dan kan je alleen nog maar voor dat bedrag onbeperkt sporten met een jaarabonnement.

Wijziging contributie tarieven

Vanaf 1 januari gaan we naar een eenvoudigere abonnementsvorm en verdwijnt het 2x per week abonnement. Je kunt vanaf 1 januari alleen nog kiezen voor 1x per week of onbeperkt. Daarnaast gaan we met vaste contracten van 12 maanden werken (alleen voor nieuwe leden).

Wat veranderd er voor jou

  • Heb je nu een 2x per week maand abonnement dan wordt dit automatisch omgezet naar een onbeperkt abonnement voor dezelfde prijs;
  • Heb je nu een onbeperkt maand abonnement dan wordt je contributie met 6 euro verlaagd vanaf 1 januari. 

UPGRADE JE ABONNEMENT

Geef een reactie