16 Januari – Informatie avond sportvasten

Overgewicht, energiedips in de loop van de dag en onbedwingbare trek in zoetigheid. Herkenbaar? We hebben er met zijn allen steeds meer last van. Actief zijn alleen helpt niet genoeg en je vetpercentage blijft hoog. Toch zijn er mensen die alles lijken te kunnen eten zonder aan te komen. Ze lijken beschermd tegen het krijgen van overgewicht. Hoe kan dat?


Het antwoord deze mensen verbranden vooral vet. Mensen die gevoeliger zijn voor het ontwikkelen van overgewicht verbranden voornamelijk suiker.
Tijdens deze informatie avond leren we je hoe kunt switchen van suiker- naar vetverbranding.

Wat kom je te weten:

 • De gedachte achter het sportvasten programma
 • De effecten van vasten en sporten op je verbranding
 • Hoe je kunt switchen naar vetverbranding
 • Leggen uit hoe het programma werkt (prepare the switch / make the switch / keep the switch)
 • Gaan dieper in op de 10 daagse kuur

Afgelopen jaar hebben verschillende leden goede resultaten geboekt met sportvasten. Van enkele kilo’s tot wel meer dan 30 kilo gewichtsverlies in een jaar. Tijdens de informatie avond geven we alle leden de kans om meer te weten te komen over sportvasten. We leggen het programma uit en gaan ook dieper in op het behouden van de switch. De avond is dus ook interessant voor leden die de sportvasten kuur al hebben gedaan.


Algemene gegevens:

 • Wat: informatie avond sportvasten
 • Wanneer: donderdag 16 januari
 • Tijdstip: 19:30 – 20:30 uur
 • Locatie: Budo Fabriek (Vlietskade 7002B, 4241BA Arkel)
 • Wie: iedereen die af wil vallen of zijn prestatie wil verbeteren (zowel voor leden als niet leden)
 • Aanmelden: http://www.budofabriek.nl/fittergy-sportvasten/

OVER SPORTVASTEN

Het Fittergy Sportvasten programma is een uniek en wetenschappelijk bewezen lifestyle methode waarmee doelen als afslanken, meer energie en betere sport- prestaties binnen 10 dagen worden bereikt. In deze lifestylemethode komen elementen vanuit training, voeding en suppletie samen waarmee er een zeer snelle en sterke verandering in de stofwisseling en in het lichaam tot stand komt. Je lichaam wordt binnen 10 dagen geswitcht (gereset) van suikerverbranding naar een zo volledig mogelijke vetverbranding op lever-, spier- en hersenniveau.

De resultaten van de vorige Sportvasters:

 • Gemiddeld 2 tot 6 kg gewichtsverlies.
 • Gemiddeld 3 tot 7 cm minder buikomvang.
 • Het verloren gewicht bestaat volledig uit vet.
 • Fitter en energieker gevoel.
 • Significante verbetering van de sportprestaties.
 • Extra spiermassa tijdens het Keep The Switch natraject.

Geef een reactie