Nieuw clubmanagement systeem

Afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan onze nieuwe app en clubmanagementsysteem. Vanaf 1 maart gaan we helemaal over naar Virtuagym. Het oude systeem Fitmanager komt helemaal te vervallen. In dit artikel lees je alles over ons nieuwe systeem en de nieuwe app.

Activeren account

Alle leden ontvangen van ons een mail om hun account te activeren. Hiermee kun je alvast de app gebruiken en controleren of alle gegevens goed staan. Mocht dit niet het geval zijn, geef dit z.s.m. aan ons door via danny@budofabriek.nl . 

Plannen van lessen

Het plannen van de lessen gaat t/m 29 februari via het oude systeem. Alle lessen vanaf 1 maart kun je alleen nog lessen plannen via Virtuagym. Op dit moment zijn ze bij Virtuagym alle abonnement aan het koppelen en kan je nog geen lessen plannen. Zodra dit mogelijk is ontvang je van ons een bericht. Je kunt dan weer gewoon de lessen vooruitplannen. 

Betalingen 

De betalingen gaan voortaan via het nieuwe systeem, hier hoef je niks voor te doen. De huidige betaling ging geautomatiseerd via Pay.nl en de nieuwe betaling gaat geautomatiseerd via Mollie.com. Mogelijk zie je op je afschrift hier dus een andere omschrijving. De halfjaar- en jaarabonnement die al betaald zijn worden in het nieuwe systeem verwerkt. Dit geldt ook voor de rittenkaarten. 

Webshop 

Het bestellen van producten kan vanaf 1 maart alleen nog maar uitsluitend via de webshop. In de app kun je de webshop vinden met al onze producten. Je kunt hier kleding, voedingssupplementen, beschermingsmiddelen en trainingsartikelen bestellen. Na het plaatsen van de bestelling maken wij achter de schermen alles in orde en zorgen we dat je zo snel mogelijk de bestelde spullen krijgt.  

Online coaching

Leden met een Black Label abonnement zijn de app al aan het testen en zij hebben extra mogelijkheden in de app. Bij een Black Label abonnement heb je een pro-account en heb je toegang tot de voedings-app. Daarnaast zetten we trainingsschema’s klaar en slaan we iedere drie maanden de fit testen op waardoor je precies ziet wat je vooruitgang is. Op basis van deze testen zetten we weer online schema’s en workouts op maat klaar. Heb je geen tijd om vaker in de gym te trainen dan helpen we je via dit systeem met kracht en conditie schema’s voor thuis. Wil je meer weten hierover vraag het ons dan gerust.  

Vastleggen van je workout

In de app kun je jouw workout vastleggen en bijhouden. Alle lessen die je plant worden opgeslagen en zo kan je zien wat je allemaal hebt gedaan. Daarnaast kun je tijdens Functioneel Trainen en de WOD je oefeningen vastleggen. Je kunt per oefening het gewicht en de herhalingen vastleggen. Hierdoor krijg je een goed beeld op je vooruitgang. 

We gaan live!

Voor ons het spannendste moment! We hebben er alles aan gedaan om het nieuwe systeem zo goed mogelijk in te richten. Mochten er onverhoopt toch dingen niet goed gaan of gegevens verkeerd in het systeem staan breng ons op de hoogte. Wij passen alles dan zo snel mogelijk aan.

Met vriendelijke groet,

Names team Budo Fabriek

Danny Rijnhout

Geef een reactie