Nu voor alle leden – polar club app!

Vanaf 1 maart stellen we de Polar Club App open voor alle leden. Train je nog niet op hartslag dan is dit je kans om meer uit je training te halen. 

HOE WERKT HET

Polar Club app registreert alle trainingen en deze worden bijgehouden in de app. De appstelt je in staat je inspanningen in één oogopslag te zien. Blijf gemotiveerd met nauwkeurige real-time prestatiegegevens, zoals je hartslag en het aantal verbrande calorieën.

POLAR OH1

Om jouw training te loggen heb je een Polar OH1 hartslagband nodig. Deze kun je bij ons aanschaffen en kost € 79,90. Deze band is geschikt om zowel tijdens Functioneel Training als de bokslessen te dragen. Bestel nu via deze link je hartslag meter en start morgen nog met je training op hartslag. 

VOORDELEN:

  • Betere ontwikkeling van je energiesystemen
  • Beter sturen op vetverbranding
  • Inzicht in je vooruitgang
  • Inzicht in je belastbaarheid en herstel

EXTRA COACHING

Leden met een Black Label abonnement krijgen extra coaching op basis van hun hartslag. Tijdens de coaching momenten lezen we het trainingsdagboek uit en bepalen we de trainingsintensiteit voor de opvolgende weken. Upgrade je in de maand maart jouw abonnement dan ontvang je 10% korting op de PolarOH1 hartslag meter. Lees hier meer over de upgrade actie. 

Geef een reactie