REGISTREER JE NU

Afgelopen dagen heb je van ons een mail ontvangen met een uitnodiging voor ons nieuwe online platform. Vanaf 1 maart werken we met Virtaugym, een online fitness platform met bijbehorende mobiele apps. Let op: de oude app komt helemaal te vervalen dus zorg dat je de nieuwe app op tijd download.

Wat betekent dit voor jou?

– Trainings- en voedingsschema’s maken
– Toegang tot 2000+ voorbeeldoefeningen
– Gemakkelijk inschrijven voor groepslessen
– Meedoen aan uitdagingen
– Voortgang bijhouden

Afgelopen week heb je van ons een uitnodiging voor het nieuwe systeem gehad en het is belangrijk deze te activeren. Vanaf 1 maart is het namelijk niet meer mogelijk om lessen te plannen via Fitmanager. 

Training

In de nieuwe app kun je al jouw workouts vastleggen. Maak zelf trainingsschema’s en speel de oefeningen af met video-instructies. Voor Black Label abonnement maken wij trainingsschema op maat. 

Voeding

Deze speciale pro functie is beschikbaar voor Black Label abonnementen. Samen maken we een voedingsplan om sneller resultaten te behalen. Via het voedingsdagboek krijg je inzicht in jouw eetgedrag en kun je zelf bijsturen om sneller je doel te bereiken. 

Kalender

Plan je trainingen en vergeet nooit meer een workout. Via de app kun je alle lessen boeken en in jouw persoonlijke omgeving zie wat je gepland hebt en wat je al gedaan hebt. 

Voortgang

Registreer je voortgang in de app en krijg een duidelijk beeld van het resultaat van je harde werk. 

Mobiele app

In de mobiele app kun je jouw workouts afspelen, vastleggen en de voortgang bijhouden. 

Community

Als je een proefiel aanmaakt kun je meedoen met Challenges of in contact blijven met andere leden. Daarnaast vind je het nieuws als eerste op onze community pagina. Mis dus niks van onze sportschool en download de app. 

Als je vragen hebt over het gebruik van ons portaal, stuur me dan mail of spreek me even aan zodat ik je kan helpen. We zien je graag terug in ons clubportaal!

Geef een reactie