Mobility workshop

Op woensdag 11 maart organiseren we in samenwerking met David de Bruijn Fysiotherapie een workshop over mobiliteit. Vaak ontstaan blessures door verkorte spieren. Door te weinig mobiliteit word je beperkt in beweging en komt er veel belasting op je rug. Tijdens de workshop leer je problemen op de sporen. We leren je door onder andere foamrollen en dynamische oefeningen je mobiliteit te vergroten. 

ALGEMENE INFORMATIE

  • Datum: woensdag 11 maart
  • Tijdstip: 20:30 tot 22:00 uur
  • Plek: maximaal 16 personen
  • Kosten: gratis
  • Aanschaffen vooraf: een foamrol 

WAAR LEER JE

  • Foamrollen om spanning van je spieren te halen;
  • Oefeningen om je mobiliteit te vergroten;
  • Onbalans in je lichaam op te sporen en je krijgt oefeningen om deze te verhelpen;  
  • Ontspanningsoefeningen om stress in je lichaam te verlagen.

WAAROM DEZE WORKSHOP

Bijna alle lessen die we aanbieden zijn op een hoge intensiteit. Dit vraagt een belasting van je lichaam en daarom is goed om je lichaam ook goed te verzorgen. De oefeningen die we je leren zorgen voor het verminderen van spierpijn en helpen je meer uit je beweging te halen. 

WAAR GA JE MEE NAAR HUIS

Na de workshop ben je instaat om thuis zelf de oefeningen te herhalen en vaker te werken aan je mobiliteit. Je zult zien dat je hierdoor een stuk beter gaat bewegen. Heb je last van een stijve rug of schouders dan helpen de oefeningen je klachten te verminderen. 

CERTIFICAAT

Deelnemers van de workshop ontvangen aan het einde van de workshop een certificaat Mobility level 1. 

AANMELDEN

De workshop vind in kleine exclusieve groep plaats en we hebben slechts plek voor 16 deelnemers. Inschrijving kan via het onderstaande formulier. Let op: voor de workshop is het essentieel dat je een foamrol hebt en deze dien je vooraf aan te schaffen. Hierover ontvang je na inschrijving een mail. 

Geef een reactie