CORONA UPDATE: ALLE JEUDGLESSEN KOMEN TE VERVALLEN.

Na overleg met andere sportscholen en onze trainers hebben wij het besluit genomen om alle jeugdlessen te annuleren. Wij hopen dat deze maatregel van korte duur zal zijn, maar volgen voor de richtlijnen van de bond en van NOC*NSF.

Dit betekend dat we t/m 31 maart alle jeugdlessen en evenementen annuleren. We kiezen hiervoor omdat we onze verantwoordelijkheid richting de jeugd willen nemen. Bij karate en boksen beoefenen we een contactsport en het is daarom onmogelijk om contact te vermijden.

Voor de senioren laten we de lessen vooralsnog gewoon doorgaan. Hier is deelname op eigen verantwoordelijkheid en zien we met de huidige maatregelen geen noodzaak om ze te annuleren. We hopen dat we de jeugdlessen zo snel mogelijk weer kunnen hervatten en houden alle leden via Virtuagym, de mail en via Facebook op de hoogte.

Wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Namens team Budo Fabriek
Danny

Geef een reactie