Drie weken dicht wat nu?

Aankomende drie weken kunnen we geen trainingen in de sportschool verzorgen. Dit betekent niet dat je geen workout kunt volgen. Aankomende drie weken kunnen alle leden gebruik maken van de mogelijkheid om schemas op maat klaar te laten zetten.

Wil je thuis trainen laat het ons dan weten wij maken een schema op maat. In ons nieuwe systeem hebben we een database van 5000 oefeningen en kunnen alle trainingen op maat samenstellen.

Los van deze optie zullen we iedere dag een workout plaatsen voor thuis en zullen we ook workouts gaan filmen. Voor ouders denken we na over leuke trainingen die je samen met je kind kunt doen. Houdt onze facebookpagina en het systeem dus goed in gaten voor meer updates.

We zullen elkaar de aankomende drie weken niet live zien, maar online blijven we gewoon lekker actief!

Team Budo Fabriek

Geef een reactie