Drie weken niet bewegen wat dan?

Voorlopig blijven we drie weken dicht en dit betekent dat je drie weken geen les kunt volgen. Een mooie kans om je lichaam te laten herstellen en even op de laden. Maar daar heeft je lichaam geen drie weken voor nodig.

Als ik drie weken niet sport wat dan?

Verlies ik mijn conditie? Kom ik aan? Verlies ik mijn motivatie?

Het antwoordt is nee! Tenminste niet als het aan ons ligt. Wij gaan je de aankomende drie weken helpen met bewegen en je voeding via ons online coaching programma.

Voor alle leden stellen wij kosteloos de PRO functie binnen Virtuagym beschikbaar. Hiermee kan je jouw voeding tracken en kunnen we je helpen een met een voedingsplan. Daarnaast heb je toegang tot onze uitgebreide bewegingsdatabase.

Het enige dat je hoeft te doen is bij ons aangeven dat je wilt blijven trainen en wij zetten dan jouw account om naar een pro account.

Team Budo Fabriek

Ps: de eerste Online Power Boxing training staat zo al klaar en is zo al te volgen via de app. Meer informatie hierover volgt zo.

Geef een reactie