10/10 FIT CHALLANGE

SPECIAAL VOOR ONZE LEDEN EN OUDERS VAN JEUGDLEDEN STARTEN WE OP 08 JUNI MET DE 10/10 FIT CHALLENGE. WE DAGEN JOU UIT OM 10 WEKEN LANG MINSTENS 10 MINUTEN PER DAG MEER TE BEWEGEN.

Sinds een kleine drie maanden ziet ons leven er een stuk anders uit. We bewegen we minder, werken thuis, hebben minder sociale contacten en voelt het soms of ons leven on-hold staat. Afgelopen twee weken zijn we buiten weer begonnen met sporten en ik zie bij de jeugd en volwassene welk negatief effect de afgelopen drie maanden heeft gehad. Hier willen wij verandering in brengen.

WAAROM DE CHALLANGE
Veel dingen zijn onzeker. We weten niet hoe lang de crisis duurt? We weten niet of het virus nu echt wel zo besmettelijk is? We weten niet of het weer zal oplaaien? Eigenlijk weten we vrij weinig. Wat we wel weten is dat een goede weerstand en vitaal lichaam ziekte helpt voorkomen. Nu is het dus belangrijker dan ooit om te zorgen voor een goede weerstand. Bewegen helpt hierbij en daarom dagen we jou uit om met ons mee te bewegen.

VOOR WIE IS HET?
Heb jij de afgelopen maanden niks gedaan of veel minder dan normaal? Waarschijnlijk ben je al 2 tot 4 kilo aangekomen afgelopen maanden? Kom dan in beweging en doe met ons mee!

HET PROGRAMMA
JE KUNT TWEE PROGRAMMA’S KIEZEN OM MEE TE DOEN MET 10/10 CHALLANGE. JE KUNT KIEZEN UIT EEN ONLINE THUIS PROGRAMMA EN OUTDOOR PROGRAMMA MET COACHING.

Programma 1: 10/10 beweeg programma

Krijg naast je trainingen iedere dag een workout van 10 minuten in je app. We helpen je met leuke workouts om iedere dag 10 meer te bewegen. Doe mee en maak kans op leuke prijzen!

Programma 2: 10/10 afval programma

Tijdens de 10/10 Fit Challenge krijg je 10 weken 1-1 op begeleiding op voeding en training. We helpen je om in 10 weken je beweeg en eetpatroon aan te passen met als doel 4 tot 10 kilo afvallen. Je krijgt een op maat programma en gaat drie dagen per week in een groep trainen en de overige dagen maken we een 1-1 programma wat je thuis kunt volgen (10 kilo afvallen is alleen mogelijk in combinatie met de sportvasten kuur).

BEWEZEN IN DE PRAKTIJK!
Na het succes van vorig jaar starten we dit jaar weer met de 10/10 Challenge. Dit jaar zetten we alleen breder in en gebruiken we naast boksen ook onze fitnesslessen om jou te helpen om meer te bewegen of om af te vallen. Verlies in 10 weken 4 tot 10 kilo in weken en ga fit de zomer in.

VOOR WIE IS HET PROGRAMMA
Wil jij de nog voor de zomer je corona kilo’s kwijtraken of wil je gewoon weer lekken in beweging komen? Ben je door het thuiszitten en weinig bewegen je eet en leefpatroon helemaal zat? Dan is dit programma iets voor jou. We helpen je eerst om bewegen weer in je patroon te krijgen en pakken dan je voeding aan.

KOSTEN
• Programma 1: geen kosten voor alle leden toegankelijk
• Programma 2: bij een onbeperkt black label zijn hier geen kosten aan verbonden.

Heb je geen onbeperkt black label dan kan je nu tijdelijk je abonnement upgraden zonder dat het een jaar abonnement wordt.

OPTIONEEL: SPORTVASTEN PAKKET
Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel. Door te starten met dit programma zet je het lichaam direct in de vetverbranding stand, hierdoor verlies je al in de eerst 10 dagen minimaal 4 kilo. Eind juni starten we een sportvasten groep en het is mogelijk om dit te combineren binnen de 10/10 Fit Challenge.

AANMELDEN
Wij dagen je uit om je mee te doen! Het afval programma kan ook zonder sportvasten gevolgd worden alleen dan kunnen wij het resultaat van 10 kilo niet garanderen. Bij vragen neem gerust contact met ons op via 06-48368200.

Geef een reactie