BUDO FABRIEK LANCEERT NIEUW FITNESSCONCEPT IN ARKEL

Per 1 september openen we in samenwerking met David de Bruijn Fysiotherapie onze nieuwe sportschool in Arkel. Samen lanceren wij een heel nieuw fitness-concept. Afgelopen jaren groeide de Budo Fabriek uit tot een sportschool met Karatelessen, boks- en kickboks lessen en small group fitness lessen. In de nieuwe locatie combineren wij het beste van beide werelden en komt er een nog groter aanbod aan fitness- en vechtsportlessen. 

Op dit moment zijn we druk aan het verbouwen en realiseren we vierhonderd vierkante meter aan fitness- en vechtsport ruimte compleet ingericht met: een sprinttrack, crossfitrek, airrunners, airbikes, roeiers en aqua punchingbags. We zijn afgelopen twee jaar zo hard gegroeid dat we op zoek moesten naar een nieuwe locatie. Slechts een paar honderd meter van onze oude locatie hebben we nu twee nieuwbouwloodsen kunnen huren. Hiermee verdubbelen we onze ruimte en faciliteiten.

Barbells & Punches – fitness en vechtsport gym
Met ons nieuwe concept combineren we het beste van twee werelden onder één dak. De naam Budo Fabriek dekte de lading van het aanbod niet meer, omdat Budo maar 1/3 van het aanbod is. We hebben inmiddels zes dagen in de week functioneel training, Karate en kickboks en Power Boxing lessen op het rooster. De nieuw naam zegt duidelijker wat we doen: we lift the bar and hit the bag! 

Natuurlijk blijven we wel onze traditionele Karatelessen aanbieden en kunnen kinderen vanaf vier jaar al terecht voor mini Tijger Karate. 

Combineren persoonlijke aandacht met technologie
We mixen fitness en (kick)bokstraining en creëren unieke workouts. Wat ons anders maakt is dat we in kleine groepen lesgeven waar veel aandacht is voor techniek. De small group fitness lessen worden gegeven door een personal trainer in combinatie met een fysiotherapeut. Daarnaast werken we met de nieuwste hartslag technologie en train je in de groepsles live op hartslag. Hierdoor kunnen we iedere sporter persoonlijk begeleiding en maximaal resultaat laten behalen.

Claim nu jouw plek
Het afgelopen jaar zaten we helemaal vol en met de opening van onze nieuwe sportschool hebben we weer ruimte voor tachtig nieuwe leden. Wil jij de nieuwste fitness- en vechtsportlessen kunnen volgen onder één dak? Profiteer dan nu van onze openingsdeal en claim meer dan €170 euro aan voordeel.

Aanmelden kan via www.barbellspunches.nl  

Geef een reactie