Informatie nieuwe locatie

Vanaf zondag 23 augustus starten we op de nieuwe locatie. Om de start goed te laten verlopen hebben we wat praktische informatie uitgewerkt. 

Adres

Vlietskade 9030 & 9032, 4241 WT in Arkel

Routebeschrijving

Vanuit o.a. Arkel/ Meerkerk/ Hoogblokland (stationsweg): bij Case Electronics ga je rechtdoor (in plaats van naar links naar de Action) en krijg je na 500 meter het industrieterrein. Het zijn dan de eerste twee loodsen aan de rechterkant.

Vanuit Gorinchem (vlietskade): in plaats van naar links naar de action ga je rechtdoor. Rij helemaal door tot Case Electronics en ga dan links (aan de rechterkant is nu de benzinepomp). Na 500 m krijg je het industrieterrein. Het zijn dan de eerste twee loodsen aan de rechterkant.

Parkeren

We hebben beschikking over 15 parkeerplekken voor de deur waar je gratis kunt parkeren.

Fietsen

We hebben twee fietsenrekken naast het pand. Hier mogen alle fietsen geparkeerd worden. 

Douches

Vanaf 1 oktober kun je douchen na de training. Op dit moment zijn ze de douches nog aan het bouwen.

Kleedkamers

Aankomende weken moet je nog thuis omkleden en zijn er nog geen kleedkamers. De kleedkamers en de douches zijn ze aan het bouwen en per 1 oktober zijn deze te gebruiken. 

Fysiotherapie

David de Bruijn fysiotherapie verhuist ook mee en vanaf 1 september zullen alle behandelingen op het nieuwe adres plaatsvinden.

Corona maatregelen

De nieuwe sportschool beschikt over twee zalen en een aparte ingang en uitgang. Normaal is de uitgang hetzelfde als de ingang. Maar tijdens de corona periode zullen we de nooduitgang gebruiken als uitgang en op deze manier kunnen we de 1,5 meter afstand bewaren.

Tot slot

Mocht je nog vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk. Bel ons dan gewoon even op en wij geven je graag alle informatie.  

Geef een reactie