BNP BOXING

BNP Boxing is een High intensity trainingsprogramma waarbij we bokstraining en cardiotraining combineren tot één trainingsprogramma.

We combineren de zes basis stoten met hardlopen/ roeien en fietsen op onze toestellen.  Het programma is gebasseerd op de WOD systhematiek vanuit het Crossfit (welke we bij BNP Cross gebruiken). Iedere dag staat er een andere boks training op het programma. 

BNP Boxing work-out kenmerkt zich in een aantal onderdelen:

  1. We starten met een warming-up die boks gerelateerd is. We warmen het lichaam op en trainen coördinatie, snelheid en reactievermogen.
  2. Daarna trainen we je techniek en leren we je de basis stoten. Dit om ervoor te zorgen dat je de oefeningen onder controle hebt en geen blessures aan je polsen krijgt.
  3. Na de eerste twee onderdelen gaan we over naar de WOD (Work-out of the day). De WOD is elke training anders en je traint dus altijd gevarieerd. Tijdens de WOD word je uitgedaagd om een aantal oefeningen zoveel mogelijk achter elkaar te doen of binnen een bepaalde tijd. Bijvoorbeeld een aantal rondes van stoten gecombineerd met een interval op hoige intensiteit op onze airrunner’s of airbike’s. 
  4. Na het harde werk sluiten we af met een Cooling-down. 

UNIEK IN DE REGIO

Ontdek onze Aqua Punchingsbags en ervaar de nieuwste boks training. Deze manier van trainen is erg populair in de verenigde staten en veel grote steden hebben exclusieve gyms waar op deze manier training wordt gegeven. Wij starten als eerste in de regio deze exclusieve work-out. Je traint in een kleine groep onder begeleiding van een professionele trainer. Het voordeel van deze manier van trainen is dat je nooit een maatje nodig hebt en altijd kan instromen. 

Waarom BNP Boxing

Er is geen snellere manier om fit te worden als boksen. Door deze work-out verbrand je meer calorieën en train je het hele lichaam. Voor gevorderde boksers/ kickboksers is het de perfecte manier om je snelheid, explosiviteit en uithoudingsvermogen te trainen. Voor beginnende sporters is het ideaal om techniek te verbeteren zonder blessures te krijgen. Dit omdat de boks zakken met water gevuld zijn en dus voor absorberen en dit is fijn voor je polsen. Ervaar het nu zelf en boek een proefles. 

BOEK NU EEN PROEFLES

Geef een reactie