MAAK KENNIS MET VIJF VECHTSPORTEN OP ÉÉN DAG

Op zaterdag 03 oktober organiseert de Budo Fabriek in samenwerking met Budoschool Zanshin een kennismakingsdag. Tijdens deze dag kan je kennis maken met vijf verschillende vecht- en zelfverdediging sporten. 

Bij de Budo Fabriek geven we vijf verschillende sporten met ieder een eigen karakter. Wil jij één van de sporten ontdekken, kom dan op 03 oktober naar de kennismakingsdag. Twijfel je welke sport? Geen probleem: probeer gewoon meerdere sporten op één dag. 

Programma

  • 10:00 – 10:40 Jeugd Judo (6 t/m 13 jaar)
  • 11:00 – 11:40 Aikibudo senioren (vanaf 14 jaar)
  • 12:00 – 12:40 Karate jeugd (6 t/m 13 jaar)
  • 13:00 – 13:40 Karate senioren (vanaf 14 jaar)
  • 14:00 – 14:40 Kickboksen jeugd (8 t/m 13 jaar)
  • 15:00 – 15:40 Kickboksen & Power Boxing senioren (vanaf 14 jaar)

Ontdek onze gloednieuwe locatie

De kennismakingsdag is in onze gloednieuwe sportschool op de Vlietskade 9030 in Arkel. Sinds deze maand hebben we onze nieuwe sportschool in gebruik genomen en beschikken we over meer dan 150 vierkante meter aan vechtsportmat. Daarnaast hebben we een functionele fitnesszaal waar je als ouder kunt sporten terwijl je kind traint. 

Verzilver je voordeel

Word je tijdens de kennismakingsdag lid, dan ontvang je van ons een kledingcheque t.w.v. €38,-. Met deze waardebon kun je bokshandschoenen, een karate- of judopak bestellen. Hierdoor kun je starten zonder extra kosten. Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden voor de kennismakingsdag. 

Aanmelden

Wil jij een proefles volgen of wil je een proefles voor jouw zoon of dochter plannen? Meld je dan vrijblijvend aan via het onderstaande formulier.

Geef een reactie