Clubkampioenschappen 2020

De clubkampioenschappen zijn verplaatst naar zaterdag 14 november.

Deze competitie is binnen onze school speciaal bedoeld voor kinderen die nog geen of weinig ervaring hebben in het doen van wedstrijdjes. De competitiedag wordt minimaal eenmaal per seizoen op een leuke, kleinschalige en sportieve manier opgezet. Alle kinderen mogen deelnemen aan deze competitie.

Tijdens de clubkampioenschappen staat het plezier voorop.

Kinderen verzamelen tijdens de competitie punten door het lopen van stijlvormen (kata) en/of kumite wedstrijden. Zowel bij goede als bij minder goede uitvoering, bij winst en bij verlies worden er punten toegekend. Dit betekent dat alle kinderen beloond worden voor hun inzet. De punten worden bij elkaar opgeteld. Aan het eind van de competitiedag ontvangt elke deelnemer een diploma met het behaalde aantal punten.

Deelnemers worden zo goed mogelijk ingedeeld op basis van leeftijd, sekse, gewicht, lengte en band. Bitje en handschoenen zijn verplicht. De kleur van de handschoenen zijn vrij. Het is niet verplicht om aan de clubkampioenschappen mee te doen. Wij hopen wel dat iedereen meedoet zodat we een leuke dag met alle leden hebben. 

Inschrijving

Inschrijven voor de clubkampioenschappen kost € 7,50 euro ongeacht 1 of 2 onderdelen. 

Regels rondom corona

Op dit moment is het in verband met de regels rondom het corona virus niet toegestaan om te kijken. Wij snappen dat ouders wel graag willen kijken en zorgen daarom voor een livestream. Op deze manier zijn de wedstrijden toch zichtbaar. 

Programma

  • Leeftijd 6 t/m 8 jaar: melden om 14.30 uur en omstreeks 15.00 uur beginnen.
  • Leeftijd 9 t/m 13 jaar melden om 15.30 uur en omstreeks 16.00 uur beginnen

Aanmelden

Aanmelden voor de clubkampioenschappen kan via het formulier dat aankomende week tijdens de les zal worden uitgedeeld.

Geef een reactie