Openingscadeau – voor alle leden een unieke sportfoto

IN DE WEEK VAN 26 T/M 30 OKTOBER BOUWEN WE EEN DEEL VAN DE SPORTSCHOOL OM TOT FOTOSTUDIO EN KAN JE EEN UNIEKE SPORTFOTO LATEN MAKEN. IN Dit bericht ONTDEK JE HOE JIJ JE KUNT OPGEVEN VOOR JE EIGEN SPORTFOTO. 

Tijdens de corona crisis kunnen we geen feestelijke opening plannen. Toch willen we dit moment niet zomaar voorbij laten gaan. Afgelopen jaren zijn we flink gegroeid en met zijn allen hebben we de sportschool gemaakt tot wat het is. Wij vinden het daarom tijd om alle leden in beeld te brengen en doen daarom iedereen een gave sportfoto cadeau. 

Je eigen sportfoto – hoe werkt het?

  1. We hebben drie dagen gekozen waar we tijdens de les foto’s schieten. Voor deze foto’s richten we een kleine studio in en tussen de les door kunnen leden die dat willen op de foto in hun sportkleding en natuurlijk maken we een sportfoto. 
  2. Tussen de lessen door hebben we blokken (voor leden die op die dag niet sporten) voor waar je jezelf op kunt geven. Per blok kunnen we 6 leden fotograferen en hier werken we met aanmelding. Hieronder kun je alle blokken vinden en ook lezen hoe je jezelf kunt aanmelden. 

Opmerking: we zullen in de maand november ook nog op andere dagen en tijdens andere lessen blokken plannen. Zo willen we iedereen de kans geven om een toffe sportfoto van zichzelf te laten maken.

 Wanneer is de fotograaf er? 

Maandag 26 oktober 

16:00 – 16:30 – deelnemers jeugd kickboksen
16:30 – 17:00 – blok 1 shoot leden (vooraf opgeven)
17:00 – 17:30 – deelnemers jeugd karate 6 t/m 8 jaar
17:30 – 18:00 – blok 2 shoot leden (vooraf opgeven)
18:00 – 18:30 – deelnemers jeugd karate 9 t/m 14 jaar
18:30 – 19:00 – blok 3 shoot leden (vooraf opgeven)

Dinsdag 27 oktober

19:00 – 19:30 – blok 4 shoot leden (vooraf opgeven)
19:30 – 20:30 – deelnemers Power Boxing
20:30 – 21:00 – deelnemers BNP Functional
21:00 – 21:30 – blok5 shoot leden (vooraf opgeven)

Vrijdag 30 oktober

19:00 – 19:30 – blok 6 shoot leden (vooraf opgeven)
19:30 – 20:00 – deelnemers Karate senioren
20:00 – 20:30 – blok 7 shoot leden (vooraf opgeven)
20:30 – 21:00 – deelnemers Power Boxing
21:00 – 21:30 – blok 8 shoot leden

aanmelden

Je kunt jezelf aanmelden door op de onderstaande link te klikken. Je hoeft alleen maar een blok te kiezen en wij zullen je dan inplannen. Je krijgt van ons een bevestiging en een exact tijdstip waarop de fotograaf voor jou klaarstaat. 

Wat krijg je na de sessie

Na de sessie ontvang je van ons twee unieke zwart/wit foto’s. De fotograaf schiet een aantal foto’s en maakt een selectie van de twee mooiste foto’s. Deze ontvang je daarna van ons digitaal en kan je zelf gebruiken. Bijvoorbeeld als profielfoto op social media of je kan ze natuurlijk ook zelf laten afdrukken. 

Wat wij doen met de foto’s

Met een deel van de foto’s gaan we een magazine maken met verhalen van leden. Het kan dus zijn dat je ook nog geïnterviewd wordt. Daarnaast zullen wij van de foto’s één grote fotowand maken in de sportschool. Hiervoor vragen we natuurlijk toestemming. 

Geef een reactie