Open Gym

Sport- en fitnessclubs blijven open. Sporten is alleen beperkt mogelijk: voor binnen sporten geldt een maximum van 2 personen per groepje (exclusief de instructeur). Er er geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte. Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten als:

  • de groepjes 1,5 meter afstand tot elkaar houden;
  • er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes;
  • de groepjes niet mengen.


Met de vakken die we hebben zijn er dus genoeg mogelijkheden om te trainen. We zullen dus ook het normale rooster hanteren. Het aantal deelnemers voor de fitnessruimte blijft op 8 personen en in de vechtsport ruimte gaan we terug naar 12 deelnemers (exclusief jeugd t/m 17 jaar). Om te zorgen dat iedereen kan blijven sporten hebben we meer lessen op het rooster gezet. 

Omdat groepslessen verboden zijn zullen de trainingen een individueel karakter hebben. Alle training worden de aankomende twee weken Open Gym trainingen en je traint dan zelfstandig of samen. 

Wij zorgen ervoor dat er iedere dag een andere work-out klaarstaat. We zetten de training klaar in de app en op het whiteboard. Tijdens de Open Gym lopen de trainers rond om de work-out te begeleiden en je te coachen bij het goed uitvoeren van de technieken.  

Hoe werkt het:

  1. meld je aan voor een tijdsblok (les) – check hier het rooster
  2. vanaf 5 minuten voor aanvangstijd mag je naar binnen
  3. Open de app
  4. Zoek de work-out op en start de training
  5. Maak zelf alle spullen die je gebruikt schoon

Ontdek hier meer over onze app

Geef een reactie