Jeugdlessen t/m 28 februari geannuleerd

Helaas moeten wij besluiten alle jeugdlessen per direct te annuleren. De reden hiervoor is dat er in Arkel op school een uitbraak is van het corona virus. De school is sinds gisteren dicht en er zijn verschillende leerkrachten en kinderen positief getest.

Het betreft kinderen van verschillende leeftijdsgroepen. Omdat wij veel kinderen en gezinnen uit Arkel op les hebben vinden we het niet verantwoord om de jeugdlessen door te laten. Daarnaast is het volgende week vakantie en daarom kiezen wij ervoor om vanaf vrijdag al de vakantie te laten beginnen.

De jeugdlessen zullen weer starten op maandag 1 maart.

Wij wensen alle kinderen en ouders die thuis in quarantaine zitten sterkte. Laten we hopen dat alle klachten mild blijven en iedereen snel weer beter is.

Met vriendelijke groet,
Danny Rijnhout

Geef een reactie