21 dagen fit challenge

Ben jij al klaar voor de zomer? In de maanden April en Mei start de Budo Fabriek een uniek 21 dagen programma. Gedurende 21 dagen mag je gratis sporten en gaan we samen de uitdaging aan om 21 dagen achter elkaar te bewegen.

De opzet is heel simpel! 21 dagen iedere dag bewegen en gezond eten. Als je meedoet met de 21 dagen Fit Challenge krijg je van ons een programma met drie trainingsschema’s voor thuis, drie voedingsschema’s en mag je gedurende de 21 dagen gratis bij ons sporten.  Tijdens het programma kun je meedoen met de lessen Power Boxing en Circuit Training. De eerste stap moet je zelf zetten, bij de rest helpen wij. 

Informatie

WIE:                   Iedereen die (nog) fitter wil worden (16 jaar en ouder)
WAT:                  21 dagen fit challenge (21 dagen bewegen en 21 dagen gezond eten)
WANNEER:      De maanden April en Mei
KOSTEN:           Geen
LOCATIE:          Budo Fabriek (MFC de Lingehof Arkel)

Wat kan je verwachten
Als je meedoet met de 21 dagen Fit Challenge kan je van ons 21 dagen coaching verwachten. Na aanmelding ontvang je een programma met daarin meer kennis over voeding en training. Dit programma is geen dieet. Dit programma leert je gezonder te eten en legt uit welke voeding bijdraagt aan jouw sportprestatie. Maar misschien nog belangrijker we leggen ook uit welke voeding ervoor zorgt dat je jouw doelstelling niet behaalt.

Wat levert het op
Misschien wel de belangrijkste vraag! Als je 21 dagen het programma volgt garanderen wij meer energie, sneller herstel na je training, betere sportprestaties en je hebt de eerste stap gezet om je vetbranding te verhogen.

Meedoen? Meld je dan nu aan
De 21 dagen Fit Challenge start vanaf 02 april en aanmelden kan via de onderstaande link. Zodra je jezelf aangemeld hebt starten jouw 21 dagen en ontvang je van ons het programma. Daarnaast ben je gelijk welkom om één van onze lessen te volgen.

Aanmelden Challenge

Ben je al lid
Doe dan ook mee! Leden (ouder dan 16 jaar) kunnen ook meedoen met de Challenge. gedurende de 21 dagen mag je gratis een tweede keer sporten en kan je dus ook de maandag Power Boxing of Circuit Training volgen. Daarnaast ontvang je ook de voedings- en trainingsthema’s voor thuis.