30 dagen programma

WIL JIJ JE OUDE LIJN TERUG? DAN ROEPEN WIJ JOU (TERUG) ONZE FABRIEK IN OM JEZELF OPNIEUW UIT TE VINDEN. GEEN KORTE APK IN JANUARI. EEN MAAND SPORTEN EN DAN WEER KLAAR. BEN JE KLAAR VOOR GROOT ONDERHOUD FYSIEK EN MENTAAL EN WIL JE ECHT JE DOEL BEREIKEN? DOE DAN MEE MET ÉÉN VAN ONZE SPECIALE PROGRAMMA’S.

Bij onze fabriek werk je aan je conditie fysiek en mentaal. Hier gebruiken wij hiervoor verschillende vechtsporten en fitnesslessen. Op het rooster van onze sportschool staan de volgende lessen: Karate, Power Boxing, Circuit Training en Functioneel Training. 

Meld je nu aan en ontvang een upgrade
Meld je nu voor 10 januari aan voor onze terugroepactie en ontvang een gratis upgrade. Als je voor 1 januari aanmeld voor één van de programma’s dan krijg je van ons een gratis 30 dagen extra upgrade. Meld je aan voor een gratis upgrade

30 dagen programma

Wil je niet alleen starten met sporten maar het na 30 dagen ook volhouden? Kies dan ons 30 dagen programma. Wij bieden een persoonlijk programma met 30 dagen coaching op voeding en beweging. Je kan onbeperkt in een groep sporten en krijgt een special 30 dagen programma voor thuis met voeding- en trainingsschema’s. 

90 dagen programma 

Wil je dit jaar echt je leefpatroon omgooien en meer tijd voor jezelf? Met ons 90 dagen programma helpen we jou om ruimte te creëren in je agenda voor jezelf. Naast drie maanden onbeperkt groepslessen coachen we je drie maanden op het maken van de juiste keuzes. Na 90 dagen heb je een gewoonte je eigen gemaakt en wordt het een vast onderdeel van je leefpatroon. Onze belofte is dat je na drie maanden echt meer tijd voor jezelf hebt om te sporten en je nieuwe leefpatroon geen eenmalige actie is. 

365 dagen programma

Waar sta jij over 365 dagen? Een paar kilo minder of heb je een lang gekoesterde wens die je dit jaar echt wilt bereiken. Voor ons wat dat vorig jaar een eigen sportschool starten en 365 dagen verder hebben we een eigen sportschool met een eigen locatie. Benieuwd hoe? Wij helpen je met dit programma om 365 dagen succes te hebben en gaan je leren denken als een topsporter om grote resultaten te bereiken.  

Waarom een programma

Heel simpel. Stel jezelf de vraag wat je echt graag zou willen? Als je dit weet vraag jezelf dan wat is het eerste dat ik vandaag kan doen om morgen dichterbij mijn doelstelling te komen. Geen idee? Geen probleem wij gaan met jou opzoek naar het antwoordt op die vraag. Dit doen we de daarna ook voor de komende 364 dagen zodat volgend jaar om deze tijd wel je doelstelling hebt behaald. 

Meer weten of aanmelden voor een upgrade

Meld je voor 10 januari aan en ontvang een gratis 30 dagen upgrade. Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie kijk op www.budofabriek.nlof voor vragen neem contact met ons op via 06-48368200Klik op de bewerken-knop om deze tekst te wijzigen.