90 dagen programma

Wil je dit jaar echt je leefpatroon omgooien en meer tijd voor jezelf? Met ons 90 dagen programma helpen we jou om ruimte te creëren in je agenda voor jezelf.

Naast drie maanden onbeperkt groepslessen coachen we je drie maanden op het maken van de juiste keuzes. Na 90 dagen heb je een gewoonte je eigen gemaakt en wordt het een vast onderdeel van je leefpatroon. Onze belofte is dat je na drie maanden echt meer tijd voor jezelf hebt om te sporten en je nieuwe leefpatroon geen eenmalige actie is.

Inhoud programma
  • 90 dagen onbeperkt sporten
  • Groepsles naar keuze
  • Kosten 3 euro per dag
  • Inclusief begeleiding Sportvastenkuur t.w.v. 199 euro
  • Inclusief drie persoonlijke coachingssessies
Fittergy sportvasten kuur

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel. Lees hier meer over Sportvasten.

Meld je nu aan en ontvang een gratis upgrade

Meld je nu aan voor onze terugroepactie en ontvang een gratis upgrade. Als je voor 1 januari aanmeld voor één van de programma’s dan krijg je van ons een gratis 30 dagen extra upgrade.