Nieuws

START MET VECHTSPORT EN WORD ECHT STERKER, FITTER EN ENERGIEKER!

In september start de Budo Fabriek met de start-up weken.

Heb je ooit willen starten met Karate of Kickboksen maar het tot nu toe niet aangedurfd? Deze maand helpen wij je met extra begeleiding.  Wil je na jouw vakantie het seizoen anders beginnen? Meer tijd voor jezelf, meer rust in je hoofd en je agenda? Wij kunnen je helpen.

Starterspakket

Wij snappen dat je niet zomaar een nieuwe sport begint. Daarom hebben we in de maand september extra begeleiding. Met ons starterspakket sport je 90 dagen onbeperkt en heb je toegang tot 4 exclusieve workshops. De kosten voor het pakket zijn € 99 euro. Schaf je het pakket aan voor 10 september dan krijg je van ons een karatepak of bokshandschoenen t.w.v. 38 euro.  

AANVRAGEN STARTERSPAKKET

Workshops

In de maand september hebben we vier exclusieve workshops om je te helpen te starten. De workshop gaan ieder in op verschillende basisprincipes van één van onze sporten. Door de workshop krijg je meer achtergrond informatie en kan je nog beter starten. De workshops zijn: 

 • Workshop Essentials training (wat is trainen en hoe bereik je jouw doel)
 • Workshop Essentials Karate (basisprincipe karate, trainingsmethoden  en basis technieken zoals trappen, stoten en blokkeringen) 
 • Workshop Essentials Kickboksen (basisprincipe kickboksen, trainingsmethoden en basis stoten, hoeken en trappen)
 • Workshop Essentials Krachttraining (basisprincipe krachttraining, trainingsmethoden en de basis oefeningen zoals de squat, deadlift, push-up en de pull-up)

Meer energie

Met Power Boxing en kickboksen verleg je jouw grenzen en ga je tot het uiterste. Dit levert je naast een hogere vetverbranding ook meer energie op. Zodra je de mat op stapt staat je telefoon uit, je agenda staat stil en heb je echt tijd voor jezelf. Even jezelf helemaal uitleven met boks- en kickboks technieken. Wij beloven je dat je voldaan de mat afloopt en met meer energie naar buiten loopt. 

Meer balans

Met Karate maken we je flexibeler, explosiever en vergroten we je balans. Met karate investeer je in jezelf en in meer balans in je leven. Raak je uit balans bij een aanval of blijf je in controle en houdt je de regie over je tegenstander? We leren je vechten op de mat en vertalen dit naar het dagelijks leven. Je zult ontdekken dat deze lessen verder reiken dan alleen de mat. 

Meer kracht

Met Functioneel Training maken wij je serieus sterker. Geen vaste toestellen en saaie oefeningen. Wij trainen je lichaam op een manier zoals je het hoort te gebruiken. We laten je kracht, snelheid en explosiviteit ervaren en bouwen dit uit. Naast training focussen we ook op voeding en leren we je wat krachtvoer is en welke voeding je beter kunt laten staan.

Aanmelden

Vraag nu een startpakket aan via deze link. Als je voor 10 september lid wordt ontvang je van ons een gratis Karatepak of Bokshandschoenen t.w.v. 38 euro. Dit geld ook voor alle jeugdlessen. 

Rooster zomervakantie 2019

Zomervakantie

De zomervakantie voor de jeugdlessen is van 22 juli tot en met 30 augustus. De jeugdlessen starten weer maandag 02 september tegelijk met de scholen.

Voor de senioren gaan de lessen gewoon door tijdens de zomervakantie met uitzondering van de weken dat we op vakantie zijn. De sportschool is gesloten van vrijdag 26 juli tot en met 16 augustus. Vanaf maandag 19 augustus draaien we weer het normale rooster voor alle senioren lessen.

Rooster senioren lessen tijdens de vakantieperiode (week 30, 34 en 35)

Maandag
19:00 – 19:30 Circuit Training
19:30 – 20:30 Kickboksen & Power Boxing

Dinsdag
19:30 – 20:30 Power Boxing
20:30 – 21:30 Functioneel Training

Woensdag
09:00 – 09:30 Circuit Training
09:30 – 10:30 Power Boxing

Donderdag
19:30 – 20:30 Kickboksen & Power Boxing
20:30 – 21:30 Functioneel Training

Vrijdag
09:00 – 09:30 Circuit Training
09:30 – 10:30 Power Boxing
19:15 – 20:15 Karate senioren
20:15 – 21:15 Power Boxing
(week 30 is er geen les op vrijdag i.v.m. onze vakantie)

Banden examen 13 juli

Op zaterdag 13 juli staat het traditionele bandenexamens gepland. Het examen zal niet tijdens de reguliere les plaatsvinden maar apart op zaterdag. We kiezen hiervoor omdat we dan meer tijd en rust hebben voor de examens. 

Tijden per groep

De onderstaande tijden hanteren we voor de examens. We starten met de kinderen van de leeftijdsgroep 06 t/m 08 jaar. Mocht je kind in de oudere groep sporten en nog geen 09 jaar zijn dan is zijn of haar examen gewoon met de eigen groep. Is je kind 8 jaar en traint hij of zij in de tweede groep dan is het examen dus ook in de tweede groep. 

 • 10:30 – 11:30 groep 1: leeftijd 06 t/m 08 jaar
 • 12:00 – 13:00 groep 2: leeftijd 09 t/m 14 jaar

Kosten

Het examen kost 15 euro en dit is inclusief een band en diploma. Het examengeld dient vooraf betaald te zijn. 

Inschrijven
De kinderen die examen mogen doen krijgen tijdens de les een formulier. Aanmelden is mogelijk door het formulier in te leveren.

Let op: het formulier met gegevens moet voor 10 juli ingeleverd worden. Dit in verband met het schrijven van de diploma’s. 

Kijken
Tijdens de examens mag er gekeken worden. Ook opa of oma mag mee. In verband met de beperkte ruimte hanteren we de regel dat er drie mensen per examenkandidaat mogen kijken. 

Download hier het opgaveformulier

Opening testlab woensdag 26 juni

Op woensdag 26 juni geven we alle leden de mogelijkheid om hun fitheid te laten meten. Wil jij weten hoe fit je bent en hoe je kracht en conditie is? Meld je dan aan voor één van de blokken.

Let op: aanmelden is verplicht omdat we maar een beperkt aantal mensen tegelijk kunnen testen. 

Algemene informatie

 • Wie: speciaal voor leden die hun fitheid willen testen
 • Waar: Budo Fabriek
 • Tijdstip: blok 1 19:00 – 20:30 uur / blok 2: 21:30 – 22:00 uur
 • Kosten: geen
 • Aantal deelnemers: maximaal 10 per blok (in totaal hebben we maar plek voor 20 leden)
 • Aanmelden: via deze link

AANMELDEN Blok (1) 19:00 uur

Aanmelden blok (2) 20:30 uur

Wat testen we

We testen op zeven onderdelen, namelijk:

 • Uithoudingsvermogen (VO2-Max)
 • Krachttest bovenlichaam (Push-up test)
 • Krachttest romp (Sit-up test)
 • Krachttest onderlichaam (Muurzit test)
 • Type spiervezel test (Sprong test)
 • Snelheid test (Illinois Agillity test)
 • Coördinatie test 

INTAKE

Voordat we de test starten krijg je een intake inclusief medische vragenlijst. Na de intake voeren we eerst de volgende testen uit: 

 • Vetpercentage meting (inclusief BMI, Vochtpercentage, Spiermassa)
 • Belastbaarheid meting

Uitkomst 

We hebben vier niveaus bestaande uit in totaal zeven levels. Na de test tellen we alle scores bij elkaar op en komt er een niveau uit en dan weet je hoe jouw conditie ervoor staat. Het hoogste level is elite en hiervoor moet je op alle onderdelen maximaal scoren. Wij dagen jou uit om te kijken of je dit haalt.  

Niveau’s en levels fittest figth and strengthacademy Budo Fabriek

BASIC
Level 1: witte
Level 2: gele 
PRO
Level 3: oranje
Level 4: groene 
ELITE
Level 5: blauw
Level 6: bruin
MASTER
Level 7: zwart

Waarom testen

Door te testen krijg je inzicht in je sterke kanten en minder sterke kanten. Je kan hierdoor gerichter trainen. Scoor je bijvoorbeeld op conditie heel goed en op kracht minder, dan weet je dat je hier specifiek op kunt gaan trainen. Hierdoor wordt je in zijn geheel sterker. Daarnaast kan je de fittest herhalen en zo krijg je inzicht op je vooruitgang. 

Kosten en vervolg

Omdat we de fittesten introduceren zit er aan de eerst test geen kosten verbonden. Wij willen alle leden de mogelijkheid geven een test te doen. Mochten we qua aanmelding vol zitten dan plannen we nog een tweede avond. Normaal kosten de fittesten 40 euro en deze zijn aan te schaffen via de webshop. Een vervolgtest kan je dus zelf aanschaffen en op ieder moment dat je wilt doen.  

Wat gebeurt er als we trainen – supercompensatie

Wat doen we eigenlijk als we gaan trainen en waarom?

Dit zijn twee belangrijke vragen. Los van het feit dat je vaak gaat trainen om een moment voor jezelf te hebben, om je lekkerder te voelen en puur omdat je er plezier in hebt. Toch is het interessant om de bovenste twee vragen jezelf te stellen. Waarom train jij en wat wil je bereiken?  Neem even de tijd om hierover na te denken!

Doelen kunnen zijn:

 • Om af te vallen
 • Om fitter te worden
 • Om sterker te worden
 • Om een strakker lichaam te krijgen
 • Om beter te worden
 • Om wedstrijd te winnen
 • Om mezelf uit te dagen en mijn grenzen te verleggen
 • Etc..

Waarom train je eigenlijk?

Het is interessant om jezelf de vraag te stellen: waarom? En als ik dit antwoord weet dan is de vraag: bereik ik dit doel? Laat ik dit geheel van de training en de trainer afhangen of doe ik er zelf ook nog iets voor. En zo ja, wat dan? Stel je wilt sterker worden en afvallen. Ga je dan met 1 keer krachttraining in de week vooruit. Nee! In dit artikel lees je waarom niet. 

Wat doen we eigenlijk met trainen

Met trainen verstoren we eigenlijk de rust in je lichaam en brengen we een beschadiging aan. Bij krachttraining in je spieren en bij conditietraining in je energiesysteem. Je lichaam reageert hierop en door te herstellen. Maar het lichaam doet meer. Het past zich ook aan om ervoor te zorgen dat het de volgende keer de belasting aankan.

Kortom: het wordt sterker. Dit noemen we trainen. Een gerichte verstoring aanbrengen met als doel het lichaam zich laten aanpassen om sterker te worden. Dit qua kracht, snelheid, coördinatie, lenigheid en uithoudingsvermogen. 

Hoe vaak moet je dan trainen

Dit hangt natuurlijk van je doelstelling af. Met de juiste trainingsprikkel zal je het snelste je resultaat behalen. Dit betekent dat je niet te snel een volgende training moet starten. Maar misschien nog wel veel belangrijker: niet te lang moet wachten met je volgende training. Dit principe noemen supercompensatie en dit is weergeven in de onderste pictogram.

Supercompensation.svg

Supercompensatie

Het werkt vrij eenvoudig. Je lichaam bevindt zich altijd in een rustfase en gebruikt altijd energie. Zelfs als je slaapt we noemen dit je basislevel. Als je traint breng je een beschadiging aan en je verbruikt energie (fase 1 roze). Doordat je meer van lichaam vraagt zal het moeten herstellen (fase 2 rood). Het herstel is afhankelijk van de soort training en kan oplopen van enkele uren tot dagen. Het lichaam past zich daarna aan en herstelt waardoor je een hogere belasting aan kan (fase 3 geel). Als je te lang wacht gaat het lichaam weer terug naar zijn basislevel en past het zich niet aan (fase 4 geel).

Het is dus de kunst om op het juiste moment weer te trainen. Train je te snel achter elkaar gaat je lichaam alleen maar achteruit en heb je kans op overtraining. Wacht je te lang dan past het lichaam zich niet aan en boek je dus ook geen vooruitgang, 

Conclusie: supercompensatie is het moment je lichaam zich herstelt heeft en je basislevel boven het aanvangslevel ligt. Als je op dit moment gaat trainen wordt je lichaam steeds sterker en ga je sneller vooruit.  

Het moment om weer te trainen

De herseltijd verschilt per soort training en het hangt dus van je training af wanneer je een volgende training kan volgen. Gemiddeld genomen is het bij een krachttraining goed om pas na 48 uur weer je volgende training te volgen. Maar train je Power Boxing en Functioneel Training dan kan je de trainingen wel achter elkaar combineren. Na je krachttraining kan je wel binnen 48 uur een technische karate training volgen. Het gaat dus om het slim plannen van je trainingen. De volgende tijden zijn algemene richtlijnen

Uithoudingsvermogen

 • Extnesieve duurtraining 18 uur
 • Normale duurtraining 24 uur
 • Intensieve duurtraining 48 uur
 • Tempoduurtraining 48 uur
 • Extensieve intervaltraining 48 uur
 • Intensieve intervaltraining 60-72 uur

Kracht

 • Krachtuithoudingsvermogen 12-14 uur 
 • Hypertrofie 48 uur
 • Maximale kracht 48 uur
 • Snelkracht 48-72 uur
 • Explosieve kracht 48-72 uur

Als je Power Boxing traint dan volg je een intensieve duurtraining met vaak korte intensieve intervallen. Voor deze training is minimaal 48 uur aan te raden voor je herstel. In de ideale situatie zou je dus om de dag trainen om het meeste effect te hebben. 

Als je Functioneel Training volgt dan heb je een zwaardere krachttraining waarbij je zowel op uithoudingsvermogen, hypertrofie, maximaal-, snel- en explosieve kracht traint. De focus ligt vaker op de eerste drie waardoor je het beste om de dag zou kunnen trainen. Trainen we op snelkracht en explosiviteit dan is een langer herstel aan te raden. Dit geld overigens ook bij de explosieve boks lessen.

Bij Circuit Training ligt de nadruk bijna altijd op uithoudingsvermogen. Deze training kan je dus vaker volgen of zelf herhalen als we open gym op het rooster hebben staan. Daarnaast gebruiken we hier vaak oefeningen, zoals een push-up, die je thuis ook kunt doen. 

Periodiseren

In het volgende artikel gaan we in op periodiseren. De kunst is om de trainingen met elkaar te combineren zodat je verschillende energiesystemen en op verschillende krachtniveau’s traint. Als je een beetje oplettend bent kun je al zien dat je met de verschillende trainingen steeds op een andere manier je lichaam belast. Hierdoor word je sterker en kan je vaker achter elkaar trainen. Wat betekend dat je sneller je doel haalt. En geloof me als je altijd hetzelfde traint zal het omgekeerde gebeuren. Hier de volgende maand meer over. 

Over de Fight AND Strength Academy

Met onze academy proberen we leden meer kennis over trainen, voeding, herstel, oefenstof, trainingsprincipes en methodes te geven. Ieder maand schrijven we een artikel over bepaalde onderwerpen om zo onze kennis over te dragen jou te helpen meer uit je training te halen.  Via de onderstaande link kun je meer informatie vinden over onze academy.

Meer informatie over de fight and strength academy

Supporters weken

De maand mei & juni zijn de supporters weken. Tijdens deze maanden willen met onze supporters zoveel mogelijk mensen proberen te bereiken. Wij kunnen dit niet alleen en roepen daarom de hulp van onze leden in. Ben jij één van onze supporters? Help ons mee en krijg onder andere een uniek Budo Fabriek t-shirt.

Hoe kan je helpen:

 • Stap 1: Hang de raamposter op van de 10/10 Boxing Challenge
 • Stap 2: Neem iemand mee om lekker samen te sporten

Wij belonen je inzet

 • Als je 1 persoon meebrengt en die wordt lid dan ontvang je van ons een t-shirt 
 • Als je een 2epersoon meebrengt en die wordt lid ontvang je van ons een handdoek
 • Als je een 3epersoon meebrengt en die wordt lid ontvang je van ons een gymbag 

Via onze webshop kun je alle kleding zien. 

22 juni a.s clubkampioenschappen

Op zaterdag 22 juni organiseren we voor de tweede keer de club kampioenschappen. Alle jeugdleden kunnen deze dag meedoen met laagdrempelige wedstrijden.

Hoe werkt competitie bij karate?
Tijdens de clubkampioenschappen maken we op de dag zelf poultjes en delen we de kinderen op leeftijd en kleur band in. De kinderen kunnen wedstrijden doen in Kata en/of Kumite.

Plezier staat voorop
De clubkampioenschappen zijn een voorbereiding op de vanencompetitie en een leuke afsluiting van het seizoen. Het accent ligt daarom niet op winnen, maar op het opdoen van ervaring in een plezierige en veilige omgeving. Bovendien ontvangen alle kinderen een diploma als aandenken aan de competitie.

Algemene informatie
DAG:
zaterdag 22 juni
WIE: jeugdleden vanaf 06 jaar
WAT: clubwedstrijden Kata & Kumite voor de jeugd
TIJD JEUGD 6 T/M 8 JAAR: 15:00 – 16:00
TIJD JEUGD 9 T/M 14 JAAR: 16:00 – 17:00
KOSTEN: € 5,00

Aanmelden
Aanmelden voor de clubkampioenschappen kan via de onderstaande link (let op dat je de juiste leeftijd kiest). Mocht je zoon of dochter ene bepaald onderdeel niet mee willen doen dan kan je dit doorgeven tijdens de les.

AANMELDEN JEUGD 06 T/M 8 JAAR

AANMELDEN JEUGD 09 T/M 14 jaar

10/10 BOXING CHALLENGE

Op donderdag 13 juni start voor het eerst een 10/10 boxing challenge bij de Budo Fabriek in Arkel. Een team bestaande uit een gespecialiseerd voedingsdeskundige, personal- en kickbokstrainer helpen jou om in 10 weken 10 kilo kwijt te raken door te trainen en te eten als een echte atleet. De 10/10 Challenge is voor iedereen die een sportieve uitdaging aandurft. 10 weken sporten, eten en rusten als professionele vechter.

INFORMATIE

 • WAT SPECIAAL BOKS PROGRAMMA
 • START DONDERDAG 13JUNI
 • KOSTEN €99 (EXCLUSIEF SPORTVASTEN PROGRAMMA)
 • AANMELDEN & INFO WWW.BUDOFABRIEK.NL
 • LOCATIE SPRTSCHOOL VLIETSKADE 7002B – ARKEL

AANMELDEN

VAN SUIKER- NAAR VETVERBRANDING

Met dit uitgekiende programma helpen we je bewegen in je dagelijks patroon te krijgen en coachen we je op voeding. Professionele vechters zijn de fitste mensen die er zijn. Niet alleen door hard trainen, juist ook door goede voeding, rust en herstel. Professionele vechters zetten alles in het teken van het ene doel en halen het maximale uit hun zelf. Wij geven je 10 weken dezelfde begeleiding als professionele vechters. 10 weken krijg je coaching op mentaal en sportief vlak. We starten het programma met 10 dagen sportvasten en hierdoor verlies je al minimaal 04 kilo in de eerste 10 dagen.

VAN SUIKER NAAR VETVERBRANDING

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel. Door te starten met dit programma zet je het lichaam direct in de vetverbranding stand, hierdoor verlies je al in de eerst 10 dagen 4 tot 6 kilo.

OPZET PROGRAMMA

We starten het programma met een voorbereiding zoals we bij wedstrijdvechters doen. We beginnen met een weging en met de uitleg van het game plan. Dit game plan stellen we op aan de hand van jouw doelstelling. Daarna staan er 10 weken verschillende Power Boxing (kickboksen zonder sparren) trainingen gepland. We hebben training op cardio, kracht, power, balans en zorgen ervoor dat als zorgvuldig gepland. Na de 10 weken sluiten we af een weging en met een unieke work-out.

AANMELDEN

Wij bereiden je voor op de zomer zoals een vechter zich voorbereidt op zijn wedstrijd. Ga het gevecht aan met jouw kilo’s en verlies in de eerste 10 dagen al minimaal 4 kilo. Meld je aan voor 30 mei via de onderstaande link en ontvang de Fundamental Cursus t.w.v. €30,-. Tijdens de cursus leer je in vier trainingen de basis trappen, stoten en beweegpatronen van het boksen en kickboksen.

AANMELDEN

Rooster meivakantie

Tijdens de meivakantie hebben we een aangepast rooster. Wij zijn geslotenvan maandag 22 april t/m maandag 29 april. Vanaf 30 april zullen de lessen weer gewoon starten. Tijdens de meivakantie hanteren we het volgende rooster:  

AANGEPAST ROOSTER

VRIJDAG 19 APRIL (GOEDE VRIJDAG)
09:00 – 09:30 Circuit Training
09:30 – 10:30 Power Boxing
16:00 – 16:45 Karate 4 & 5 jaar
17:00 – 17:45 Karate 6 t/m 8 jaar 
18:00 – 19:00 Karate 9 t/m 14 jaar
19:15 – 20:15 Karate senioren
20:15 – 21:15 Power Boxing

DINSDAG 30 APRIL
19:30 – 20:30 Power Boxing
20:30 – 21:30 Functioneel Training
21:30 – 22:30 Karate sparren

WOENSDAG 01 MEI – GESLOTEN

DONDERDAG 02 MEI
19:30 – 20:30 Kickboksen
20:30 – 21:30 Functioneel Training

VRIJDAG 03 MEI
09:00 – 09:30 Circuit Training
09:30 – 10:30 Power Boxing
16:00 – 16:45 Karate 4 & 5 jaar
17:00 – 17:45 Karate 6 t/m 8 jaar 
18:00 – 19:00 Karate 9 t/m 14 jaar
19:15 – 20:15 Karate senioren
20:15 – 21:15 Power Boxing     

SPORTSCHOOL IS VERDER GESLOTEN OP

 • DONDERDAG 30 MEI (HEMELVAARTSDAG)
 • MAANDAG 10 JUNI (PINKSTERMAANDAG

Try-outs Kickboksen & Power Boxing

Word je direct na de try-outs lid dan ontvang je een paar bokshandschoenen t.w.v. 38 euro.

Door de populariteit van power Boxing hebben we besloten ook kickboksen aan te gaan aanbieden. Hierdoor kunnen we meer diepgang aanbieden voor sporters die specifieker willen trainen. Meer technieken willen leren en ook willen leren dit toe te passen in een vrije situatie. Power Boxing kenmerkt zich als een conditie les zonder sparren. Bij Kickboksen zit dit element er wil in, net zoals bij Karate. We bieden dit op een veilige manier aan waardoor iedereen mee kan doen. Aldus Danny Rijnhout, eigenaar en trainer van de Budo Fabriek. 

WAT IS HET VERSCHIL MET POWER BOXING
Het grote verschil met Power Boxing is dat het geen conditietraining is maar een vechtsporttraining. We leren je dus echt vechten en verdedigen. Dit doen we in een veilige omgeving waarbij je veel dieper op de technieken en combinaties ingaat. Naast de technische elementen komen er ook veel tactische elementen aanbod. Wil jij je (door) ontwikkelen en je techniek verbeteren dan is Kickboksen een mooi vervolg op Power Boxing, Cardio Boxing of alle andere vormen van conditionele boks lessen. 

PROBEER ONZE LES 

Altijd al willen starten met Kickboksen of Power boring volg dan één van onze try-outs. Dit kan op de volgende momenten: 

Try-out kickboksen jeugd 10 t/m 17 jaar
Datum: maandag 25 maart
Tijd: 17:00 – 18:00
Aanmelden via deze link

Try-out kickboksen senioren 18+
Datum: donderdag 28 maart 
Tijd: 19:30 – 20:30
Aanmelden via deze link

Try-out Power Boxing
Datum: zondag 31 maart
Tijd: 10:00 – 11:00
Aanmelden via deze link

WAT HEB JE NODIG

Tijdens de les heb je bokshandschoenen en scheenbeschermers. Je hoeft niet gelijk alles aan te schaffen. Je kunt eerst de les proberen en de beschermingsmaterialen bij ons lenen. Als het dan bevalt kun je ze via de Budo Fabriek bestellen.  De eerste les heb je dus alleen sportkleding nodig. 

AANMELDEN

Wil je een try-out meedoen geef jezelf dan op via de bovenstaande link of stuur een mail naar info@budofabriek.nl . Aanmelden is gratis en na de try-outs starten we de week erna de echte lessen. Mocht je niet willen sparren dan kan je altijd een Power Boxing les meedoen. Deze les geven we op drie avonden, twee ochtenden en vanaf april ook op zondag. Het rooster kun je vinden op onze website.