Nieuws

MAAK KENNIS MET VIJF VECHTSPORTEN OP ÉÉN DAG

Op zaterdag 03 oktober organiseert de Budo Fabriek in samenwerking met Budoschool Zanshin een kennismakingsdag. Tijdens deze dag kan je kennis maken met vijf verschillende vecht- en zelfverdediging sporten. 

Bij de Budo Fabriek geven we vijf verschillende sporten met ieder een eigen karakter. Wil jij één van de sporten ontdekken, kom dan op 03 oktober naar de kennismakingsdag. Twijfel je welke sport? Geen probleem: probeer gewoon meerdere sporten op één dag. 

Programma

 • 10:00 – 10:40 Jeugd Judo (6 t/m 13 jaar)
 • 11:00 – 11:40 Aikibudo senioren (vanaf 14 jaar)
 • 12:00 – 12:40 Karate jeugd (6 t/m 13 jaar)
 • 13:00 – 13:40 Karate senioren (vanaf 14 jaar)
 • 14:00 – 14:40 Kickboksen jeugd (8 t/m 13 jaar)
 • 15:00 – 15:40 Kickboksen & Power Boxing senioren (vanaf 14 jaar)

Ontdek onze gloednieuwe locatie

De kennismakingsdag is in onze gloednieuwe sportschool op de Vlietskade 9030 in Arkel. Sinds deze maand hebben we onze nieuwe sportschool in gebruik genomen en beschikken we over meer dan 150 vierkante meter aan vechtsportmat. Daarnaast hebben we een functionele fitnesszaal waar je als ouder kunt sporten terwijl je kind traint. 

Verzilver je voordeel

Word je tijdens de kennismakingsdag lid, dan ontvang je van ons een kledingcheque t.w.v. €38,-. Met deze waardebon kun je bokshandschoenen, een karate- of judopak bestellen. Hierdoor kun je starten zonder extra kosten. Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden voor de kennismakingsdag. 

Aanmelden

Wil jij een proefles volgen of wil je een proefles voor jouw zoon of dochter plannen? Meld je dan vrijblijvend aan via het onderstaande formulier.

FUNDAMENTAL CURSUS – BNP CROSS

Start nu met onze fundamenteel cursus en leer de basis van crosstraining. Tijdens de fundemantal cursus leren we je de 11 functionele bewegingen die terugkomen tijdens de WOD’s. Heb je nog nooit eerder aan crosstraining gedaan dan is dit je kans om op een verantwoorde manier te starten.

PROGRAMMA

Training 1: Air Squat & Deadlift
Training 2: Back Squat & Pull-up
Training 3: bench Press & Kettlebell Swing
Training 4: Push press & Overhead Squat
Training 5: Thruster & Power Clean
Training 6: The push Jerk & The Snatch

KOSTEN

Schrijf je nu in bij onze gym en ontvang de fundemantal cursus t.w.v. €80 euro. Bij inschrijving ontvang je 6 small group sessies. Tijdens de cursus train je in een groep van slechts 8 personen en daardoor krijg je veel aandacht en coaching.

TIJDEN & DATA

Zaterdagochtend 10:00 – 11:30
Data: 19 sept – 26 sept – 03 okt – 10 okt – 24 okt – 31 okt

Maandagavond 20:00 – 21:30
Data: 21 sept – 28 sept – 5 okt – 12 okt – 26 okt – 02 nov

* je kunt kiezen voor de maandagavond of zaterdagochtend voor de training. We werken in vaste groepen en daarom is het verplicht om te kiezen voor de maandag of zaterdag.

AANMELDEN

BNP BOXING

BNP Boxing is een High intensity trainingsprogramma waarbij we bokstraining en cardiotraining combineren tot één trainingsprogramma.

We combineren de zes basis stoten met hardlopen/ roeien en fietsen op onze toestellen.  Het programma is gebasseerd op de WOD systhematiek vanuit het Crossfit (welke we bij BNP Cross gebruiken). Iedere dag staat er een andere boks training op het programma. 

BNP Boxing work-out kenmerkt zich in een aantal onderdelen:

 1. We starten met een warming-up die boks gerelateerd is. We warmen het lichaam op en trainen coördinatie, snelheid en reactievermogen.
 2. Daarna trainen we je techniek en leren we je de basis stoten. Dit om ervoor te zorgen dat je de oefeningen onder controle hebt en geen blessures aan je polsen krijgt.
 3. Na de eerste twee onderdelen gaan we over naar de WOD (Work-out of the day). De WOD is elke training anders en je traint dus altijd gevarieerd. Tijdens de WOD word je uitgedaagd om een aantal oefeningen zoveel mogelijk achter elkaar te doen of binnen een bepaalde tijd. Bijvoorbeeld een aantal rondes van stoten gecombineerd met een interval op hoige intensiteit op onze airrunner’s of airbike’s. 
 4. Na het harde werk sluiten we af met een Cooling-down. 

UNIEK IN DE REGIO

Ontdek onze Aqua Punchingsbags en ervaar de nieuwste boks training. Deze manier van trainen is erg populair in de verenigde staten en veel grote steden hebben exclusieve gyms waar op deze manier training wordt gegeven. Wij starten als eerste in de regio deze exclusieve work-out. Je traint in een kleine groep onder begeleiding van een professionele trainer. Het voordeel van deze manier van trainen is dat je nooit een maatje nodig hebt en altijd kan instromen. 

Waarom BNP Boxing

Er is geen snellere manier om fit te worden als boksen. Door deze work-out verbrand je meer calorieën en train je het hele lichaam. Voor gevorderde boksers/ kickboksers is het de perfecte manier om je snelheid, explosiviteit en uithoudingsvermogen te trainen. Voor beginnende sporters is het ideaal om techniek te verbeteren zonder blessures te krijgen. Dit omdat de boks zakken met water gevuld zijn en dus voor absorberen en dit is fijn voor je polsen. Ervaar het nu zelf en boek een proefles. 

BOEK NU EEN PROEFLES

BNP CROSS – WORK-OUT OF THE DAY

BNP Cross is een trainingsvorm waarbij we kracht- en conditietraining gecombineerd hebben tot één trainingsprogramma. Dit programma is gebaseerd op de bekende trainingsvorm Crossfit. Tijdens de work-out kom je elementen tegen uit gewichtheffen, powerliften, gymnastiek, atletiek en strongman. BNP Cross is het vervolg op Functioneel Training en de nadruk ligt op functionele lichaamsbewegingen zoals: rennen, springen, gooien, trekken, duwen en rennen. 

Een BNP Cross work-out kenmerkt zich in een aantal onderdelen:

 1. We starten met een warming-up. Hiermee warmen we je lichaam op en zorgen we voor de juiste mindset. De warming-up staat meestal in het teken van de kern van de work-out.
 2. Trainen techniek om ervoor te zorgen dat je de oefeningen onder controle hebt. Hierdoor voorkomen we blessuren omdat je verantwoord en goed voorbereid aan de work-out of the day begint. 
 3. Na de eerste onderdelen gaan we over naar de WOD (Work-out of the day). De WOD is elke training anders en je traint dus altijd gevarieerd.  Tijdens de WOD word je uitgedaagd om een aantal oefeningen zoveel mogelijk achter elkaar te doen of binnen een bepaalde tijd. Deze bijzondere manier van kracht- en conditietraining helpt je om steeds een stap verder te komen. We registeren je score en zo meet je elke les of je fitter en sterker wordt. 
 4. Cooling-down. Na iedere intensieve training ronden we af met een cooling-down.

Je traint bij ons niet op saaie apparaten.

Je traint in groepsverband en tijdens de trainingen gebruiken we barbells/ battle ropes/ kettlebells/ trx banden en nog veel meer functionele trainingsmaterialen. Om veel aandacht te kunnen geven en de kwaliteit hoog te houden trainen we in kleine groepen van 8 deelnemers. Iedereen doet dezelfde training (WOD) en dit brengt een leuke, sportieve competitie met zich mee. Vaak worden ook tijden of het aantal rondes van bepaalde WOD’s bijgehouden en vergeleken om jezelf de volgende keer te kunnen verbeteren. Deze manier van trainen zorgt ervoor dat CrossFit boxen vaak een hechte gemeenschap zijn. Hiernaast is het ook nog mogelijk om privé training te krijgen.

Waarom BNP Cross

Wil je afvallen, fitter worden, sterker worden of juist even offline gaan met een toffe training? Dan is BNP Cross een goede training voor jou. Bij ons kan zowel de beginnen sporter als de ervaren atleet terecht. Iedereen traint op zijn eigen niveau en de trainers passen hier de oefeningen op aan. Ben jij de kracht- en conditietraining op saaie toestellen zat en ben je opzoek naar een nieuwe beleving. Plan dan een proefles en ervaar onze training zelf. 

PROEFLES

Informatie nieuwe locatie

Vanaf zondag 23 augustus starten we op de nieuwe locatie. Om de start goed te laten verlopen hebben we wat praktische informatie uitgewerkt. 

Adres

Vlietskade 9030 & 9032, 4241 WT in Arkel

Routebeschrijving

Vanuit o.a. Arkel/ Meerkerk/ Hoogblokland (stationsweg): bij Case Electronics ga je rechtdoor (in plaats van naar links naar de Action) en krijg je na 500 meter het industrieterrein. Het zijn dan de eerste twee loodsen aan de rechterkant.

Vanuit Gorinchem (vlietskade): in plaats van naar links naar de action ga je rechtdoor. Rij helemaal door tot Case Electronics en ga dan links (aan de rechterkant is nu de benzinepomp). Na 500 m krijg je het industrieterrein. Het zijn dan de eerste twee loodsen aan de rechterkant.

Parkeren

We hebben beschikking over 15 parkeerplekken voor de deur waar je gratis kunt parkeren.

Fietsen

We hebben twee fietsenrekken naast het pand. Hier mogen alle fietsen geparkeerd worden. 

Douches

Vanaf 1 oktober kun je douchen na de training. Op dit moment zijn ze de douches nog aan het bouwen.

Kleedkamers

Aankomende weken moet je nog thuis omkleden en zijn er nog geen kleedkamers. De kleedkamers en de douches zijn ze aan het bouwen en per 1 oktober zijn deze te gebruiken. 

Fysiotherapie

David de Bruijn fysiotherapie verhuist ook mee en vanaf 1 september zullen alle behandelingen op het nieuwe adres plaatsvinden.

Corona maatregelen

De nieuwe sportschool beschikt over twee zalen en een aparte ingang en uitgang. Normaal is de uitgang hetzelfde als de ingang. Maar tijdens de corona periode zullen we de nooduitgang gebruiken als uitgang en op deze manier kunnen we de 1,5 meter afstand bewaren.

Tot slot

Mocht je nog vragen hebben of zijn er dingen onduidelijk. Bel ons dan gewoon even op en wij geven je graag alle informatie.  

KENNISMAKING BARBELLS & PUNCHES – ZATERDAG 29 AUGUSTUS

Aanstaande zaterdag openen we voor nieuwe leden de sportschool en geven we nieuwe leden de kans om ons aanbod te proberen. Weet jij nog iemand die wil starten met sporten? Neem hem of haar dan mee en ervaar samen onze nieuwe work-out.  De kennismakingochtend is van 10:00 tot 12:00 uur en ieder halfuur geven we een korten work-out en kan je samen ons aanbod ervaren.

Word jouw introduce lid dan bespaart hij of zij 120 euro op het abonnement en sporten ze voor het huidige abonnementstarief. Vanaf 1 september gaan namelijk de nieuwe abonnementsprijzen gelden. Deze prijzen gelden alleen voor nieuwe leden. Voor de huidige leden wijzigt het maandbedrag niet.

AANMELDEN

BUDO FABRIEK LANCEERT NIEUW FITNESSCONCEPT IN ARKEL

Per 1 september openen we in samenwerking met David de Bruijn Fysiotherapie onze nieuwe sportschool in Arkel. Samen lanceren wij een heel nieuw fitness-concept. Afgelopen jaren groeide de Budo Fabriek uit tot een sportschool met Karatelessen, boks- en kickboks lessen en small group fitness lessen. In de nieuwe locatie combineren wij het beste van beide werelden en komt er een nog groter aanbod aan fitness- en vechtsportlessen. 

Op dit moment zijn we druk aan het verbouwen en realiseren we vierhonderd vierkante meter aan fitness- en vechtsport ruimte compleet ingericht met: een sprinttrack, crossfitrek, airrunners, airbikes, roeiers en aqua punchingbags. We zijn afgelopen twee jaar zo hard gegroeid dat we op zoek moesten naar een nieuwe locatie. Slechts een paar honderd meter van onze oude locatie hebben we nu twee nieuwbouwloodsen kunnen huren. Hiermee verdubbelen we onze ruimte en faciliteiten.

Barbells & Punches – fitness en vechtsport gym
Met ons nieuwe concept combineren we het beste van twee werelden onder één dak. De naam Budo Fabriek dekte de lading van het aanbod niet meer, omdat Budo maar 1/3 van het aanbod is. We hebben inmiddels zes dagen in de week functioneel training, Karate en kickboks en Power Boxing lessen op het rooster. De nieuw naam zegt duidelijker wat we doen: we lift the bar and hit the bag! 

Natuurlijk blijven we wel onze traditionele Karatelessen aanbieden en kunnen kinderen vanaf vier jaar al terecht voor mini Tijger Karate. 

Combineren persoonlijke aandacht met technologie
We mixen fitness en (kick)bokstraining en creëren unieke workouts. Wat ons anders maakt is dat we in kleine groepen lesgeven waar veel aandacht is voor techniek. De small group fitness lessen worden gegeven door een personal trainer in combinatie met een fysiotherapeut. Daarnaast werken we met de nieuwste hartslag technologie en train je in de groepsles live op hartslag. Hierdoor kunnen we iedere sporter persoonlijk begeleiding en maximaal resultaat laten behalen.

Claim nu jouw plek
Het afgelopen jaar zaten we helemaal vol en met de opening van onze nieuwe sportschool hebben we weer ruimte voor tachtig nieuwe leden. Wil jij de nieuwste fitness- en vechtsportlessen kunnen volgen onder één dak? Profiteer dan nu van onze openingsdeal en claim meer dan €170 euro aan voordeel.

Aanmelden kan via www.barbellspunches.nl  

Rooster zomervakantie

Nog een kleine drie weken en dan begint de zomervakantie voor onze regio tijdens de zomervakantie draaien we een aangepast rooster. Dit rooster gaat in op maandag 20 juli. 

Vakantie voor de jeugd

Op vrijdag 17 juli is de laatste jeugdles van het seizoen. Daarna stoppen de lessen en is de sportschool voor jeugd gesloten van maandag 20 juli t/m zondag 30 augustus. De eerste jeugdles is weer op maandag 31 augustus.

Zomervakantie

In verband met mijn vakantie draaien we vanaf maandag 27 juli t/m zondag 16 augustus een aangepast rooster. De sportschool is in deze periode beperkt open op dinsdag, donderdag en zondag. Hieronder kun je het rooster vinden, plus het rooster voor de overige weken.

Senioren rooster

Week 30/34/35

Maandag
19:30 – 20:20 Power Boxing/ Kickboksen 

Dinsdag 
16:00 – 16:50 Medisch Functioneel Training
19:30 – 20:20 Power Boxing
20:30 – 21:20 Functioneel Training 

Woensdag
09:00 – 09:30 WOD 
09:40 – 10:30 Power Boxing 
19:30 – 20:20 Power Boxing/ Kickboksen 
20:30 – 21:20 Karate senioren Kata 

Donderdag 
19:30 – 20:20 Medisch Functioneel Trainen 
19:30 – 20:20 Power Boxing/ kickboksen 
20:30 – 21:20 Functioneel Training 

Vrijdag
09:00 – 09:30 WOD
09:40 – 10:30 Power Boxing 
19:30 – 20:20 Karate senioren 
20:30 – 21:20 Power Boxing 

Zondag
10:00 – 10:50 Bokszak training
11:00 – 11:50 Functioneel training

Rooster WEEK 31/32/33

Dinsdag 
16:00 – 16:50 Medisch Functioneel Training
19:30 – 20:30 Open Gym boksen/kickboksen/ karate
20:30 – 21:20 Functioneel Training 

Donderdag 
19:30 – 20:20 Medisch Functioneel Trainen 
19:30 – 20:30 Open gym boksen/ kickboksen/ karate
20:30 – 21:20 Functioneel Training 

Zondag
10:00 – 10:50 Open Gym boksen/ kickboksen/ karate
11:00 – 11:50 Functioneel training

Open Gym boksen/ kickboksen/ karate

Tijdens dit tijdstip kun je zelf in onze sportschool trainen of met je maatje. Er is geen les tijdens dit blok, wel is er begeleiding aanwezig. Alle functioneel trainingslessen worden gedurende week 31/ 32 en 33 door David verzorgt.

Rooster 1 juli – we mogen weer naar binnen!

Afgelopen woensdag hebben we goed nieuws te horen gekregen want we mogen vanaf 1 juli weer binnen trainen. Daarnaast mogen ook weer gewoon met contact trainen en hoeven senioren tijdens de training geen 1,5 meter afstand te houden. Dit betekend dat we eigen gewoon weer normaal kunnen draaien.

Protocol

Er zitten wel wat voorwaarden aan het binnen sporten en je kunt hier het protocol en de belangrijkste regels vinden.

ROOSTER

Maandag
09:00 – 09:30 WOD
09:40 – 10:30 Power Boxing
16:00 – 16:50 Jeugd Karate 6 t/m 12 jaar
17:00 – 17:50 Kickboksen jeugd 7 t/m 12 jaar
18:00 – 18:50 Jeugd Karate 9 t/m 12 jaar
19:30 – 20:20 Power Boxing/ Kickboksen

Dinsdag 
16:00 – 16:50 Medisch Functioneel Training
19:30 – 20:20 Power Boxing
20:30 – 21:20 Functioneel Training
21:20 – 22:30 Wedstrijd Karate

Woensdag
09:00 – 09:30 WOD
09:40 – 10:30 Power Boxing
18:30 – 19:20 Karate Academy (wedstrijd training jeugd)
19:30 – 20:20 Power Boxing/ Kickboksen
20:30 – 21:20 Karate senioren Kata

Donderdag 
19:30 – 20:20 Medisch Functioneel Trainen
19:30 – 20:20 Power Boxing/ kickboksen
20:30 – 21:20 Functioneel Training

Vrijdag
09:00 – 09:30 WOD
09:40 – 10:30 Power Boxing
16:00 – 16:50 Mini Tijger Karate
17:00 – 17:50 Jeugd Karate 6 t/m 12 jaar
18:00 – 18:50 Jeugd Karate 9 t/m 12 jaar
19:30 – 20:20 Karate senioren
20:30 – 21:20 Power Boxing

Zondag
10:00 – 10:50 Bokszak training
11:00 – 11:50 Functioneel training

Let op:

Omdat we de overgang tussen de groepen soepel willen laten verlopen trainen we maar 50 minuten. Hierdoor hebben we per les 10 minuten uitloop tijd en voorkomen we dat er te veel mensen tegelijk op de locatie aanwezig zijn.

Opmerking

Afgelopen weken hebben kunnen genieten van het buiten trainen en voor de Functioneel Training en de WOD (workout-of-the-day) is het erg lekker om buiten te trainen. Met goed weer zullen deze lessen ook gedeeltelijk buiten plaatsvinden. Neem dus altijd goede buiten sportschoenen mee.

Protocol verantwoord sporten

Na de sluiting van 15 maart kunnen we vanaf 1 juli weer helemaal open! Bij deze laatste fase mogen we weer binnen sporten en is normaal spelcontact tijdens de training toegestaan. We moeten we proberen het aantal personen op de locatie te beperken en daarom werken we met een wisseltijd tussen de lessen en moet iedereen zich aanmelden zodat we precies weten hoeveel mensen er meedoen. In dit bericht lees je alle belangrijke punten die wij hanteren om ervoor te zorgen dat weer verantwoord binnen kunnen starten.

Belangrijke punten: 

 1. Bij klachten blijf thuis;
 2. Aanmelden voor een les is verplicht, gebruik dus de Virtuagym app hiervoor; 
 3. Was je handen als je binnenkomt en maak de spullen schoon na gebruik (geld voor fitnesstoestellen);
 4. Voor alle leeftijdsgroepen geld dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens de training en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden;
 5. Voorafgaand en na afloop van de training dienen sporters van 19 jaar en ouder wel 1,5 meter afstand tot elkaar te houden;
 6. Toilet mag weer gewoon gebruikt worden;
 7. Omkleden moet thuis en in de sportschool is geen mogelijkheid tot omkleden meer. Dit komt omdat we midden in een verhuizing zitten en de kleedkamers al gesloopt zijn. Over deze verhuizing volgt volgende week groot nieuws;
 8. Ouders kunnen niet blijven kijken tijdens de jeugdlessen. Ouders die willen wachten kunnen aan de overkant bij de Lunchroom Arkel wachten.

Sporters 

Uiteraard willen we zoveel mogelijk leden de mogelijkheid geven om weer te gaan sporten. Echter is sporten niet mogelijk als je verkoudheidsklachten hebt of iemand binnen het huishouden koorts en benauwdheidsklachten heeft. Verder willen we alle sporters verzoeken zich vooraf aan te melden voor de sportactiviteit en de aanwijzingen van de trainer/coach/corona verantwoordelijke op te volgen. 

Kinderen (tot en met 12 jaar) 

 • Vanaf 1 julia mogen kinderen tot en met 12 jaar in groepsverband georganiseerd binnen trainen. 
 • Lessen worden vooraf via de Virtuagym app gereserveerd. Zo weet de trainer precies hoeveel pupillen er bij de les aanwezig zullen zijn. 
 • Kom niet eerder dan de afgesproken tijd naar de locatie van de training. 
 • Toiletten kunnen tijdens de trainingen gewoon gebruikt worden.
 • Was voorafgaand aan de training goed je handen met zeep, voor minimaal 20 seconden. 
 • De trainer die de les geeft probeert zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand tot de pupillen te bewaren. 
 • Gebruik van kleedkamers is niet mogelijk (dit omdat we midden in een verhuizing zitten en de kleedkamers al zijn gesloopt). Alle pupillen die aan een les deelnemen komen in hun sportkleding naar de les en douchen na afloop thuis. Ook omkleden na afloop gebeurt thuis. 
 • Het is tijdens deze trainingen toegestaan om met stoot- en trapkussens te werken op de voorwaarden dat deze voor de training en direct na afloop met schoonmaakmiddelen worden schoongemaakt. 
 • Neem je eigen boks- karate handschoenen, scheenbeschermers, waterfles en andere benodigdheden mee. Er kunnen geen spullen van de sportschool of trainer worden geleend. 
 • Zorg dat je trainingsuitrusting en je spullen schoon zijn. 
 • Het is niet de bedoeling dat andere personen dan de pupillen zelf, zoals ouders, de training bijwonen. Ook niet op afstand. 
 • Ga na afloop van de training gelijk weer naar huis. 

Jongeren (13 tot en met 18 jaar) 

 • Vanaf 1 juli mogen jongeren van 13 tot en met 18 jaar binnen trainen. 
 • Lessen worden vooraf via de Virtuagym app gereserveerd. Zo weet de trainer precies hoeveel pupillen er bij de les aanwezig zullen zijn. 
 • Kom niet eerder dan de afgesproken tijd naar de locatie van de training. 
 • Ga thuis voorafgaand aan de training naar het toilet. 
 • Was voorafgaand aan de training goed je handen met zeep, voor minimaal 20 seconden. 
 • Gebruik van kleedkamers is niet mogelijk. Alle pupillen die aan een les deelnemen komen in hun sportkleding naar de les en douchen na afloop thuis. Ook omkleden na afloop gebeurt thuis. 
 • Alle pupillen die aan de les deelnemen nemen hun eigen boks- karate handschoenen, scheenbeschermers, waterfles en andere benodigdheden mee. Er kunnen geen spullen van de sportschool of trainer worden geleend. 
 • Zorg dat je trainingsuitrusting en je spullen schoon zijn. 
 • Het is niet de bedoeling dat andere personen dan de pupillen zelf, zoals ouders, de training bijwonen. Ook niet op afstand. 
 • Ga na afloop van de training gelijk weer naar huis. 

Volwassenen (vanaf 19 jaar) 

 • Vanaf 1 juli mogen senioren (18+) binnen trainen.
 • Lessen worden vooraf via de Virtuagym app gereserveerd. Zo weet de trainer precies hoeveel leden er bij de les aanwezig zullen zijn. 
 • Voor alle leeftijdsgroepen geld dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens de training en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden;
 • Voorafgaand en na afloop van de training dienen sporters van 19 jaar en ouder wel 1,5 meter afstand tot elkaar te houden;Tijdens de training. Hiervoor geldt de richtlijn dat elke pupil een eigen ruimte heeft van minimaal 9 m3 waarbinnen kan worden getraind. Geef deze ruimte duidelijk aan door het uitzetten van lijnen of het gebruik van pionnen. 
 • Kom niet eerder dan de afgesproken tijd naar de locatie van de training. 
 • Gebruik van het toilet is gewoon mogelijk.
 • Was voorafgaand aan de training goed je handen met zeep, voor minimaal 20 seconden. 
 • Gebruik van kleedkamers is niet mogelijk. Alle leden die aan een les deelnemen komen in hun sportkleding naar de les en douchen na afloop thuis. Ook omkleden na afloop gebeurt thuis. 
 • Alle leden die aan de les deelnemen nemen hun eigen boks- karate handschoenen, scheenbeschermers, waterfles en andere benodigdheden mee. Er kunnen geen spullen van de sportschool of trainer worden geleend. 
 • Zorg dat je trainingsuitrusting en je spullen schoon zijn. 
 • Het is niet de bedoeling dat andere personen dan de leden zelf, de training bijwonen. Ook niet op afstand. 
 • Ga na afloop van de training gelijk weer naar huis. 

Ouders / verzorgers 

Om het aantal mensen wat aanwezig is op de locatie zo laag mogelijk te houden, wordt verzocht aan de ouders/verzorgers zoveel mogelijk niet mee te komen naar de training. Mocht de ouder/verzorger het kind toch willen brengen, wordt de ouders verzocht niet te blijven kijken bij de training maar tussendoor naar huis te gaan. 

Verder adviseren wij de ouders/verzorgers om: 

 • Uw kind(eren) te informeren over de (hygiëne)regels zoals deze gelden bij de training. 
 • Uw kind(eren) tijdig aan te melden bij de training zodat de trainer hier rekening mee kan houden. 
 • Uw kind(eren) niet naar de training te brengen of te laten gaan als hij/zij de klachten vertoond zoals door het RIVM beschreven.