Nieuws

Traditionele banden examen op 09 februari

In verband met de vanencompetitie verschuift het traditionele banden examen naar zaterdag 09 februari. Het examen zal dit keer niet tijdens de reguliere les plaatsvinden maar apart op zaterdag. We kiezen hiervoor omdat we dan meer tijd en rust hebben voor de examens.

Tijden per groep
De onderstaande tijden hanteren we voor de examens. We starten met de kinderen van de leeftijdsgroep 06 t/m 08 jaar. Mocht je kind in de oudere groep sporten en nog geen 09 jaar zijn dan is zijn of haar examen gewoon met de eigen groep. Is je kind 8 jaar en traint hij of zij in de tweede groep dan is het examen dus ook in de tweede groep.

  • 10:30 – 11:30 groep 1: leeftijd 06 t/m 08 jaar
  • 12:00 – 13:00 groep 2: leeftijd 09 t/m 14 jaar

Kosten
Het examen kost 15 euro en dit is inclusief een band en diploma. Het examengeld dient vooraf betaald te zijn.

Inschrijven
Aanmelden is mogelijk door dit formulier in te leveren. Inschrijving en de betaling kan ook via het systeem fitmanager. In de reserveringsomgeving kan je jouw zoon of dochter opgeven voor de examens en dan ook gelijk betalen. Dit mag ook contant tijdens de les.

Let op:het formulier uit de bijlage moet altijd ingeleverd worden. Dit in verband met het schrijven van de diploma’s. 

Kijken
Tijdens de examens mag er gekeken worden. Ook opa of oma mag mee. In verband met de beperkte ruimte hanteren we de regel dat er drie mensen per examenkandidaat mogen kijken.

Mocht je vragen hebben over het examen of mocht je echt niet kunnen, laat het ons dan weten. 

Start groep sportvasten

Op donderdag 07 februari starten we de eerste sportvasten groep. De unieke wetenschappelijk bewezen methode helpt je om de switch te maken van suikerverbranding naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding, gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel.

DOOR DE SWITCH KAN JE LICHAAM OP KORTE TERMIJN PROFITEREN VAN ALLE VOORDELEN VAN VETVERBRANDING: GEWICHTSVERLIES, MEER ENERGIE EN EEN COMPLEET FITTER GEVOEL. 

GROEPSPROGRAMMA

  • Traject in een kleine groep
  • Starten met een gezamenlijke intake op 07 februari om 19:30 uur
  • 10 dagen bewegen 
  • Dagelijks contact via de app met je eigen coach
  • Kosten: 199 euro (inclusief begeleiding en pakket)

OPBOUW SPORTVASTEN

De 10-daagse Sportvastenkuur doe je volledig onder onze begeleiding. Sportvasten begint met drie afbouwdagen. In de afbouwdagen doe je aanpassingen in je voeding. Vervolgens ga je twee tot drie dagen sapvasten. Daarna bouw je in de laatste vier dagen je voeding weer gecontroleerd op. Tijdens de gehele kuur sport je iedere dag op een bepaalde intensiteit. De intensiteit en de duur wordt persoonlijk voor jou bepaald door ons. Zodra je suikerverbranding is geswitchted naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald. Je nieuwe lifestyle is begonnen!

MEEDOEN?

Meld je dan nu aan en ontvang van ons meer informatie.

16 februari vanencompetitie

 Op zaterdag 16 februari 2019 wordt de 19decompetitiedag van de Jeugdvaantjes competitiegehouden. Deze competitie is binnen onze school speciaal bedoeld voor kinderen die nog geen of weinig ervaring hebben in het doen van wedstrijdjes. De competitiedagen worden minimaal driemaal per seizoen op een leuke, kleinschalige en sportieve manier opgezet. Alleen kinderen van de karatescholen van Budo Vereniging Unity99, Unity99, Tadashiido, karate Moerdijk, Budo Fabriek en sportschool Muilwijk nemen deel aan deze competitie.

Opzet competitie

Kinderen verzamelen op de competitiedagen punten door het lopen van stijlvormen (kata) en/of kumite wedstrijden. Zowel bij goede als bij minder goede uitvoering, bij winst en bij verlies worden er punten toegekend. Dit betekent dat alle kinderen beloond worden voor hun inzet. De punten van verschillende competitiedagen worden bij elkaar opgeteld. Aan het eind van elke competitiedag ontvangt elke deelnemer een diploma met het actuele puntentotaal. Elke keer als een deelnemer er 100 punten bij heeft, ontvangt deze een vaantje corresponderend met een bandkleur. Bij 700 punten ontvangt de deelnemer een trofee en promoveert deze naar een hogere klasse.

INDELING

Deelnemers worden zo goed mogelijk ingedeeld op basis van leeftijd, sekse, gewicht, lengte en band.

Kosten en extra informatie

Bitje en handschoenen verplicht kleur van de handschoenen zijn vrij. Het is niet verplicht om aan alle competitiedagen mee te doen. Als een deelnemer een competitiedag afwezig is, dan blijven de punten gewoon staan tot de eerstvolgende keer. Voor elke competitiedag wordt je apart uitgenodigd. Inschrijving kost €5,00per competitiedag ongeacht 1 of 2 onderdelen. Publiek heeft vrij toegang.

Deelname aan deze competitiedagen levert een grote bijdrage aan de voorbereidingen voor de bandexamens. Bovendien is het gewoon erg leuk!

Programma en tijden

  • Leeftijd 6 t/m 9 jaar              melden om 12.30 uur en omstreeks 13.00 uur beginnen.
  • Leeftijd 10 t/m 13 jaar          melden om 14.30 uur en omstreeks 15.00 uur beginnen

Locatie:

dojo Unity99, Swalm 2, 3068 LH Rotterdam (Zevenkamp)

Inschrijven en betalen

Je kunt jouw zoon of dochter via de onderstaande link opgeven. Tijdens de les kun je het officiële formulier invullen met de ontbrekende gegevens.

Inschrijven 06 t/m 10 jaar

Inschrijven 10 t/m 13 jaar

Clinic tweevoudig vice-wereldkampioen karate

Razendsnelle stoten, soepele trappen, tactische tips en een ware handtekeningsessie. Het zat er allemaal in zaterdag. De leden van de Budo Fabriek kregen een speciale wedstrijd clinic van niemand minder dan Geoffrey Berens, tweevoudig vice-wereldmapioen en coach van de nationale heren selectie van de Karatebond Nederland. 

Afgelopen zaterdag bestonden we precies 1 jaar en dit wilde we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Speciaal voor onze jeugdleden hebben we daarom een clinic georganiseerd. De meeste jeugd traint al een jaar Karate en hebben behoorlijke stappen gemaakt. We hebben de eerste clubkampioenschappen gehad en een aantal jeugdleden zijn ook naar de regionale wedstrijden geweest. Om onze jeugd voor te breiden op de echte toernooien hebben we daarom een speciale clinic georganiseerd. Aldus Danny Rijnhout, eigenaar Budo Fabriek.

Geoffrey Berens is de Arjan Robben van het Nederlandse Karate. Eén van de grootste talenten van de afgelopen tien jaar. Naast vice-werkampioen is hij ook meervoudig Nederlands Kampioen en Europees kampioen. De leden van de Budo Fabriek hadden de unieke kans om tijdens deze masterclass de fijne kneepjes van het wedstrijdkarate te leren. 

Bij de Budo Fabriek bieden ze Karate lessen vanaf 3 jaar aan. Wil je jouw kind laten ervaren hoe leuk Karate is? Vraag dan via de site www.budofabriek.nleen gratis proefles aan.

Vacature: starters met lef gezocht

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zoeken starters met lef! Wil jij dit jaar je eigen Yoga studio realiseren of aan de slag als zelfstandig personal trainer of fitness trainer dan zoeken wij jou!

Wordt onderdeel van een uniek concept. Wij bieden je niet alleen een plek om te starten maar helpen je ook jouw bedrijf te realiseren en uit te bouwen.

Wil je alleen een uurtje lesgeven bel ons dan vooral niet. Wij zoeken starters die groots denken en samen met ons zoveel mogelijk mensen in beweging willen zetten.  

Ps: ben jij gediplomeerd Yoga docent (of Pilates), fitness en/of personal trainer of vechtsport trainer en klaar voor de volgende stap. Stuur dan een mail naar danny@budofabriek.nl en wij gaan graag met je in gesprek.

EVENT – informatie avond sportvasten

Op donderdag 31 januari organiseren we een unieke workshop over sportvasten. De unieke wetenschappelijk bewezen methode helpt je om de switch te maken van suikerverbranding naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding, gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel.

Voor wie is de workshop

De workshop is voor alle leden en ouders van jeugdleden die meer uit hun fitheid willen halen. Wil je meer energie en wil je kilo’s kwijt dan is deze avond zeker iets voor jou. Of wil je meer uit je sportprestatie halen en ontdekken wat voeding daarvoor betekent dan mag je deze avond niet missen.

wat levert de avond je op

Na de avond weet je alle ins- en outs van sportvasten en weet je meer over de rol van voeding. We gaan dieper in op de vetverbranding en wat voeding doet of niet doet om je verbranding te stimuleren. Daarnaast is er ruimte om alles wat je altijd al hebt willen weten over voeding te vragen. Alle zin en onzin over voeding komt aan bod.

Over Jolanda van Andel

De workshop wordt verzorgt door Jolanda van Andel. Jolanda is al jarenlang een ervaren personal trainer en voedingscoach. Afgelopen 15 jaar heeft zij veel mensen geholpen om af te vallen en fitter te worden. Van alle programma’s op gebied van voeding werkt ze nu alleen nog met sportvasten. Dit met één reden: omdat het werkt.

AANMELDEN

Aanmelden voor de workshop kan via deze link

Nieuw – FUNCTIONEEL training onder begeleiding van een fysiotherapeut en fitnesstrainer

Vanaf januari slaan de Budo Fabriek en David de Bruijn Fysiotherapie de handen ineen om mensen met gezondheidsklachten en chronische klachten in beweging te zetten. Een speciaal fitnessaanbod waarbij je in kleine groepen onder begeleiding van een fysiotherapeut en een ervaren fitnesstrainer aan de slag gaat om je gezondheid en fitheid te verhogen. 

Trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut
Vaak zie ik dat mensen net niet mee kunnen in het reguliere aanbod, omdat ze bepaalde gezondheidsklachten hebben. Van schouder- en rugklachten tot chronische klachten waarbij persoonlijk aandacht en de juiste oefeningen en inspanning erg belangrijk is. Met deze samenwerking kunnen we dat leveren en kunnen we mensen fitter maken en de juiste aandacht geven. Aldus David de Bruijn, fysio- en manueel therapeut. 

Het aanbod
Functioneel Training is een small groep training waarbij je in 60 minuten je hele lichaam traint. Kenmerkend van deze training is dat je alleen functionele oefening gebruikt. Hiermee bedoelen we oefeningen die je in het dagelijks leven ook gebruikt. Geen fitnessapparaten maar oefeningen zonder toestellen waarbij je vaak een groot deel van je lichaam gebruikt. De training bestaat uit een spanning verlagende stretchoefeningen, core-trainingen, spierversterkende oefeningen en cardio om je energieniveau te verhogen. 

Opstap naar de reguliere lessen
In september zijn we gestart met onze functioneel training en in kleine groepen helpen we mensen gericht hun doel te behalen. Vaak gebruik we krachttraining om mensen af te laten vallen. Maar de laatste tijd krijgen we vaak terug horen dat mensen juist willen trainen om dagelijks fitter te worden. Om gewoon lekker met hun kinderen of kleinkinderen te kunnen spelen. De reguliere training is dan vaak net te zwaar en daardoor haken mensen af. Met deze laagdrempelige les kunnen we mensen echt helpen dagelijks fitter te worden. Als dit lukt dan is de stap na een normale les snel gemaakt. Aldus Danny Rijnhout, eigenaar en trainer van de Budo Fabriek. 

Tijden en locatie
De lessen worden verzorgd in de Budo Fabriek in Arkel gevestigd op Vlietskade 7002B (naast de Jysk).  De lessen starten op dinsdagochtend om 10:30. Naast de ochtendtraining zal er in de toekomst ook een training in de avond starten.  

Meer informatie
Voor meer informatie over de lessen en de tijden kun je terecht op www.budofabriek.nl of contact opnemen met Danny Rijnhout via 06-48368200.  Twijfel je of je al kunt sporten in verband met gezondheidsklachten neem dan gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat mogelijk is. 

(teru)groepactie

Wil jij je oude lijn terug? Dan roepen wij jou (terug) onze fabriek in om jezelf opnieuw uit te vinden. Geen korte APK in januari. Een maand sporten en dan weer klaar. Ben je klaar voor groot onderhoud fysiek en mentaal en wil je echt je doel bereiken? Doe dan mee met één van onze speciale programma’s.

Bij onze fabriek werk je aan je conditie fysiek en mentaal. Hier gebruiken wij hiervoor verschillende vechtsporten en fitnesslessen. Op het rooster van onze sportschool staan de volgende lessen: Karate, Power Boxing, Circuit Training en Functioneel Training. 

Meld je nu aan en ontvang een upgrade
Meld je nu voor 1 januari aan voor onze terugroepactie en ontvang een gratis upgrade. Als je voor 1 januari aanmeld voor één van de programma’s dan krijg je van ons een gratis 30 dagen extra upgrade.

30 dagen programma
Wil je niet alleen starten met sporten maar het na 30 dagen ook volhouden? Kies dan ons 30 dagen programma. Wij bieden een persoonlijk programma met 30 dagen coaching op voeding en beweging. Je kan onbeperkt in een groep sporten en krijgt een special 30 dagen programma voor thuis met voeding- en trainingsschema’s. 

90 dagen programma
Wil je dit jaar echt je leefpatroon omgooien en meer tijd voor jezelf? Met ons 90 dagen programma helpen we jou om ruimte te creëren in je agenda voor jezelf. Naast drie maanden onbeperkt groepslessen coachen we je drie maanden op het maken van de juiste keuzes. Na 90 dagen heb je een gewoonte je eigen gemaakt en wordt het een vast onderdeel van je leefpatroon. Onze belofte is dat je na drie maanden echt meer tijd voor jezelf hebt om te sporten en je nieuwe leefpatroon geen eenmalige actie is. 

365 dagen programma
Waar sta jij over 365 dagen? Een paar kilo minder of heb je een lang gekoesterde wens die je dit jaar echt wilt bereiken. Voor ons wat dat vorig jaar een eigen sportschool starten en 365 dagen verder hebben we een eigen sportschool met een eigen locatie. Benieuwd hoe? Wij helpen je met dit programma om 365 dagen succes te hebben en gaan je leren denken als een topsporter om grote resultaten te bereiken.  

Waarom een programma
Heel simpel. Stel jezelf de vraag wat je echt graag zou willen? Als je dit weet vraag jezelf dan wat is het eerste dat ik vandaag kan doen om morgen dichterbij mijn doelstelling te komen. Geen idee? Geen probleem wij gaan met jou opzoek naar het antwoordt op die vraag. Dit doen we de daarna ook voor de komende 364 dagen zodat volgend jaar om deze tijd wel je doelstelling hebt behaald. 

Meer weten of aanmelden voor een upgrade

Meld je voor 1 januari aan en ontvang een gratis 30 dagen upgrade. Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie kijk op www.budofabriek.nlof voor vragen neem contact met ons op via 06-48368200.

Fijne feestdagen

Kerst de mooiste tijd van het jaar. Gezellig met familie en vrienden. Heerlijk eten en bijkomen van het jaar. Dat is wat wij ook gaan doen en daarom zijn we aankomende twee weken dicht.

Wij kijken terug op een supermooi jaar en zijn alle leden, ouder van jeugd leden en partners erg dankbaar voor alle mooie momenten van het afgelopen jaar. Wij wensen daarom iedereen een fijne feestdagen en een mooi gezond en sportief nieuwjaar.

Ps: de sportschool is gesloten van maandag 24 december t/m vrijdag 03 januari.

Met sportieve groet,

Team Budo Fabriek

Clinic tweevoudig Vice-Wereldkampioen Karate

Op zaterdag 05 januari verzorgt Geoffrey Berens een speciale wedstrijd clinic in onze sportschool. Geoffrey is onder andere tweevoudig vice-wereldkampioen, Europees kampioen en meervoudig Nederlands Kampioen Karate.

Als trainer is hij al enkele jaren bondcoach van -21 en sinds dit jaar ook de bondscoach van het seniorenteam van de Karatebond. Het dus een unieke kans voor onze jeugdleden om bij één van de beste trainers van Nederland te trainen.

Wat:                    Wedstrijd clinic van tweevoudig Vice-Wereldkampioen Geoffrey Berens
Wanneer:           Zaterdag 05 januari
Tijden               10:30 – 11:30 jeugd 6 t/m 8 jaar
12:00 – 13:00 jeugd 9 t/m 14 jaar
Kosten:            Geen
Wie                   De workshop is voor alle jeugdleden. D

Inschrijven
Je kunt je opgeven voor de clinic via de onderstaande link.

Opgeven jeugd 6 t/m 8  jaar

Opgeven jeugd 9 t/m 14 jaar