Nieuws

Live training in Zoom

Vanaf gisteren zijn we live gaan trainen via Zoom en via deze mail lees je welke stappen je moet nemen om in te loggen en mee te trainen. De trainingen blijven overigens uitgezonden worden via onze Facebookpagina, dus hier kun je ons ook zien.

Wat moet je doen:


Stap 1: download de app
– Ga de app store van jouw telefoon en download de Zoom app.

Stap 2: maak een account aan
– Als je de app hebt gedownload dan kun je gratis een account aanmaken.

Stap 3: join the meeting
– In ons geval de training! Gebruik één van de onderstaande codes om in te loggen bij de training. Let je moet deze code invoeren en dan wachten tot wij live gaan. Zodra wij live gaan dan gaat jullie app starten.

Rooster en codes

Maandag
– 17:30 -18:15 Kickboksen jeugd code: 693-052-530
– 18:30 19:15 Karate jeugd code: 553-605-431
– 19:30 20:15 Power Boxing/ Kickboksen code: 240-982-422

Dinsdag
– 19:30 20:15 Power Boxing/ Kickboksen code: 109-493-261
– 20:30 21:15 Functioneel Training code: 512-165-261

Woensdag
– 10:00 10:45 Mini Tijger Karate – code: 415-860-428
– 18:30 19:15 Karate jeugd code: 971-999-111
– 19:30 20:15 Power Boxing/ Kickboksen code: 407-009-669

Donderdag
– 19:30 20:15 Power Boxing/ Kickboksen code: 630-226-158
– 20:30 21:15 Functioneel Training code: 499-777-801

Zondag
– 10:00 11:00 Cross Boxing code: 999-106-615

Online klaslokaal

We gebruiken dit systeem omdat we elkaar dun kunnen zien en we ook kunnen coachen tijdens de les. Hiermee kunnen we nog een stap verder gaan met de online trainingen en echt lesgeven. Vanaf maandag 30 maart gaat het bovenstaande rooster in.

Online Power Boxing workout

De training vanavond om 19:00 uur gaat niet door, maar we een hebben een online training voor je klaarstaan. Volg nu via onze workout database de eerste Online Power Boxing training.

Wat moet je doen:
1. Ga naar de app;
2. Druk op het plusje (of ga naar trainingsplan details);
3. Scrol naar beneden en klik op de training “Online Power Boxing – training 1” (mocht je training niet kunnen vinden dan kun je deze rechts boven met de zoekfunctie opzoeken);
4. Klik op de training;
5. Klik op voeg toe aan vandaag;
6. Klik op de training en druk op speel af;
7. Knallen maar!

Elke dag zullen we nieuwe trainingen klaarzetten. Naast de Power Boxing/ Kickbokslessen zullen we ook fitness workouts klaarzetten.

Mocht de workpout het niet doen dan kan dit komen omdat je PRO account nog niet geactiveerd is. App ons dan even dan regelen we dit gelijk voor je. Vanavond gaan we ook trainingen filmen en komen er Challenges waar je aankomende weken aan mee kunt doen.

Namens Team Budo Fabriek
Danny

Drie weken niet bewegen wat dan?

Voorlopig blijven we drie weken dicht en dit betekent dat je drie weken geen les kunt volgen. Een mooie kans om je lichaam te laten herstellen en even op de laden. Maar daar heeft je lichaam geen drie weken voor nodig.

Als ik drie weken niet sport wat dan?

Verlies ik mijn conditie? Kom ik aan? Verlies ik mijn motivatie?

Het antwoordt is nee! Tenminste niet als het aan ons ligt. Wij gaan je de aankomende drie weken helpen met bewegen en je voeding via ons online coaching programma.

Voor alle leden stellen wij kosteloos de PRO functie binnen Virtuagym beschikbaar. Hiermee kan je jouw voeding tracken en kunnen we je helpen een met een voedingsplan. Daarnaast heb je toegang tot onze uitgebreide bewegingsdatabase.

Het enige dat je hoeft te doen is bij ons aangeven dat je wilt blijven trainen en wij zetten dan jouw account om naar een pro account.

Team Budo Fabriek

Ps: de eerste Online Power Boxing training staat zo al klaar en is zo al te volgen via de app. Meer informatie hierover volgt zo.

Online Power Boxing – training 1

ONLINE POWER BOXING – training 1

Train vanavond gewoon lekker door met eerste Online Power Boxing training. Deze week zullen meer video’s volgen.

Laat ons weten wat je van de training vind. Upload een video, deel foto en laat ons weten hoe de training thuis gaat!

Deze training kan je samen met je kinderen of partner doen. Train dus vooral lekker samen!

Have Fun, Stay Fit!

Team Budo Fabriek

Drie weken dicht wat nu?

Aankomende drie weken kunnen we geen trainingen in de sportschool verzorgen. Dit betekent niet dat je geen workout kunt volgen. Aankomende drie weken kunnen alle leden gebruik maken van de mogelijkheid om schemas op maat klaar te laten zetten.

Wil je thuis trainen laat het ons dan weten wij maken een schema op maat. In ons nieuwe systeem hebben we een database van 5000 oefeningen en kunnen alle trainingen op maat samenstellen.

Los van deze optie zullen we iedere dag een workout plaatsen voor thuis en zullen we ook workouts gaan filmen. Voor ouders denken we na over leuke trainingen die je samen met je kind kunt doen. Houdt onze facebookpagina en het systeem dus goed in gaten voor meer updates.

We zullen elkaar de aankomende drie weken niet live zien, maar online blijven we gewoon lekker actief!

Team Budo Fabriek

Sportschool gesloten t/m 06 april

Beste leden en ouders/ verzorgers van jeugdleden,

Helaas moeten wij melden dat we de sportschool per direct moeten sluiten. De overheid heeft net besloten dat alle sportscholen t/m 06 april hun deuren moeten sluiten. Wij zullen ons aan dit besluit moeten houden en volgen de richtlijnen van de bonden, NOC*NSF en de overheid.

Wij hopen op jullie begrip en hopen iedereen in goede gezondheid na 06 april weer in de sportschool te zien. Via de app, Facebook en de mail zullen we alle leden op de hoogte houden rondom verdere ontwikkelingen.

Groeten,
Danny

CORONA UPDATE: ALLE JEUDGLESSEN KOMEN TE VERVALLEN.

Na overleg met andere sportscholen en onze trainers hebben wij het besluit genomen om alle jeugdlessen te annuleren. Wij hopen dat deze maatregel van korte duur zal zijn, maar volgen voor de richtlijnen van de bond en van NOC*NSF.

Dit betekend dat we t/m 31 maart alle jeugdlessen en evenementen annuleren. We kiezen hiervoor omdat we onze verantwoordelijkheid richting de jeugd willen nemen. Bij karate en boksen beoefenen we een contactsport en het is daarom onmogelijk om contact te vermijden.

Voor de senioren laten we de lessen vooralsnog gewoon doorgaan. Hier is deelname op eigen verantwoordelijkheid en zien we met de huidige maatregelen geen noodzaak om ze te annuleren. We hopen dat we de jeugdlessen zo snel mogelijk weer kunnen hervatten en houden alle leden via Virtuagym, de mail en via Facebook op de hoogte.

Wij hopen op jullie begrip.

Met vriendelijke groet,

Namens team Budo Fabriek
Danny

Maatregelen i.v.m. coronavirus

Als sportschool ontkomen we er niet aan om ook maatregelen te nemen i.v.m. het coronavirus. Wij roepen leden daarom op het volgende te doen:

1. Neem je eigen handschoenen en scheenbeschermers mee. Vanaf vandaag kun je tijdelijk GEEN beschermingsmiddelen meer van ons lenen.

2. Als je last hebt van hoesten, niezen een loopneus of koorts blijf dan thuis.

3. Was je handen voor de training en stap alleen de mat op met blote voeten (geen schoenen of slippers).

Verder nemen wij vanuit de sportschool de volgende maatregelen:

We zullen de mat extra dweilen na iedere lessenreeks
We zullen tijdens de les tijdelijk niet met de hand pads werken
Er staan extra spuitbussen om de fitness toestellen na gebruik schoon te maken
We geven geen High Five meer tijdens de les.

We hopen hiermee voldoende maatregelen te treffen.

Team Budo Fabriek

Nieuw – Mini Tijger Karate op zaterdag

VANAF 04 APRIL STARTEN WE EEN NIEUWE LES OP ZATERDAG. VRAAG NU EEN PROEFLES AAN EN RESERVEER ÉÉN VAN DE ZES PLEKKEN DIE WE NOG BESCHIKBAAR HEBBEN. 

Dit unieke programma is speciaal ontwikkeld om kinderen vanaf drie jaar naast vechtsport specifieke en motorische vaardigheden ook levensvaardigheden aan te leren.

Vaardigheden die we trainen zijn:
  • Samenwerken & leiderschap
  • Omgaan met vreemden
  • Omgaan met pesten
  • Gezondheid & fitness
  • Noodsituaties
  • Milieubewustzijn
Superheld Timmy de tijger

Kinderen zullen tijdens de les meegenomen worden in de fantasiewereld van Timmy de tijger en zijn vriendjes. Tijdens deze ontdekkingstocht leren ze op pedagogische wijze de levenslessen van Timmy. Door leuke gevarieerde spellen leren kinderen belangrijke motorische vaardigheden zoals: rollen, springen, balans, rennen en stoeien.

Met dit programma gaan we nog een stap verder en leren we kinderen belangrijke vaardigheden die ze dagelijks nodig hebben. Iedere acht weken staat er een specifiek thema centraal dat samen met ouders wordt behandeld.

De mini tijger lessen  zijn te volgen voor kinderen van 3 en 6 jaar. Na het MINI TiJger Karate programma stromen de kinderen door in het jeugd karate.
Rooster
  • Vrijdag 16:00 – 16:45 uur – 3 t/m 6 jaar (VOL)
  • zaterdag 10:00 – 10:45 UUR – 3 t/m 6 JAAR (nieuw vanaf 04 april)
Meer informatie

Mocht je meer informatie over het programma willen hebben of wil je weten of jouw kind ook mee kan doen. Bel ons dan gerust. Wij zijn te bereiken via 06-48368200.

Vraag nu een gratis proefles aan