Fundamental Cursus (boksen- & kickboksen)

Leer in vier trainingen de basistechnieken van het boksen en kickboksen.

Speciaal voor mensen die willen beginnen of net begonnen zijn organiseren wij vier workshops met ieder een eigen thema. Wil jij je techniek verbeteren geef je dan op voor de cursus of één van de workshops los. 

Data & tijden

  • Woensdag 05 juni 19:30 uur – thema trappen
  • Woensdag 12 juni – 19:30 uur – thema stoten
  • Woensdag 19 juni 19:30 uur – thema beweegpatronen
  • Woensdag 26 juni 19:30 uur – thema hoek & opstoot

Wat leer je tijdens de cursus

Tijdens de cursus krijg je meer diepgang over de basistechnieken en helpen we je jouw techniek te verbeteren. We leren je om jouw lichaam te gebruiken om meer kracht en snelheid te krijgen. We leren je meer ontspannen bewegen en we leren je een betere techniek te krijgen om blessures te voorkomen. 

Voor wie

De cursus is voor zowel leden als niet leden. Ben je net gestart met Power Boxing of Kickboksen dan helpt de cursus jou om je techniek te verbeteren. Heb je altijd al willen starten met boksen of kickboksen maar weet je niet of je het kan? Dan is dit je kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de basistechnieken. Na de cursus kan je moeiteloos doorstromen in één van onze lessen. 

Aanmelden & kosten

Aanmelden voor de Fundamental Cursus kan via de onderstaande link. Je kunt per training opgeven en de trainingen kosten € 7,50 per keer. Let op: je moet voor iedere workshop los aanmelden!

AANMELDEN THEMA TRAPPEN

AANMELDEN THEMA STOTEN

AANMELDEN THEMA BEWEEGPATRONEN

AANMELDEN THEMA HOEK & OPSTOOT