Tigers ouder/ kind Karate

Special programma voor de allerkleinste. Leer je kind belangrijke motorische en levensvaardigheden en heb plezier samen op de mat.

Dit unieke programma is speciaal ontwikkeld om kinderen vanaf drie jaar naast vechtsport specifieke en motorische vaardigheden ook levensvaardigheden aan te leren.

Vaardigheden die we trainen zijn:
  • Samenwerken & leiderschap
  • Omgaan met vreemden
  • Omgaan met pesten
  • Gezondheid & fitness
  • Noodsituaties
  • Milieubewustzijn
Superheld Timmy de tijger

Kinderen zullen tijdens de les meegenomen worden in de fantasiewereld van Timmy de tijger en zijn vriendjes. Tijdens deze ontdekkingstocht leren ze op pedagogische wijze de levenslessen van Timmy. Door leuke gevarieerde spellen leren kinderen belangrijke motorische vaardigheden zoals: rollen, springen, balans, rennen en stoeien.

Met dit programma gaan we nog een stap verder en leren we kinderen belangrijke vaardigheden die ze dagelijks nodig hebben. Iedere acht weken staat er een specifiek thema centraal dat samen met ouders wordt behandeld.

Voor wie

De tijger lessen worden tijdens het Ouder/ kind karate aangeboden en zijn te volgen voor kinderen t/m zes jaar. Na het LSE Tiger Karate programma stromen de kinderen door in het jeugd karate.

Rooster
  • Vrijdag 16:00 – 16:45 uur – 3 tot 6 jaar
Achtergrond programma

LSE staat voor Life Skill Education. Het programma richt zich op de basisvaardigheden vanuit vechtsport gecombineerd met motorische vaardigheden en levensvaardigheden die kinderen helpen om te gaan met uitdagingen binnen onze huidige samenleving. Het programma is ontwikkeld met kinderpsychologen, sportspecialisten en heel belangrijk met ouders.

Meer informatie

Mocht je meer informatie over het programma willen hebben of wil je weten of jouw kind ook mee kan doen. Bel ons dan gerust. Wij zijn te bereiken via 06-48368200.

Vraag nu een gratis proefles aan

 

Geef een reactie