Workshop realistische zelfverdediging

Voel jij je weleens onveilig in bepaalde situaties of wordt je gevoel beïnvloed door alle incidenten die je op tv en social media ziet?

Heb jij te maken met geweld tijdens het uitgaan, geweld op school of juist tijdens je werk omdat je een bepaald beroep uitoefent waardoor je met agressie te maken krijgt? Volg dan onze workshop en wij helpen je dit geweld om te buigen.

Agressie is vaak niet persoonlijk maar wordt vaak wel zo ervaren en zorgt er vaak voor dat je verlamt. Dat je niet weet wat je moet doen in bepaalde situaties en dat terwijl je met de juiste inzichten de situaties juist goed onder controle kunt houden. 

Wij leren je niet

Hoe je een vechtmachine wordt. Dat is ook niet realistisch in één avond. We leren je hoe je om kunt gaan met agressie en hoe je agressie kunt ombuigen. We leren je de omgeving slim te gebruiken om controle te houden in onveilige situaties en we leren je simpele technieken en principes die je kunt gebruiken om jezelf te verdedigen. 

Algemene informatie

  • Wanneer:          17 april
  • Tijdstip:            19:30 – 21:00
  • Wie:                    iedereen die zich zelfverzekerder wil voelen in onveilige situaties (ook voor niet leden)
  • Wat:                    workshop om leren om te gaan met agressie en agressie te leren ombuigen
  • Kosten:              geen 
  • Locatie:             Budo Fabriek

Over de docent

De training wordt gegeven door Danny Rijnhout en hij naast 26 jaar ervaring met vechtsport 10 jaar ervaring als horecaportier. Tijdens deze 10 jaar heeft hij de meest uiteenlopende situaties meegemaakt en aan de lijve ondervonden hoe belangrijk communicatie is om agressie te naturaliseren en hoe makkelijk je door gebruik te maken van je omgeving onveilige situaties kunt ombuigen. Tijdens deze workshop leert hij je hoe je de omgeving kunt gebruiken om jezelf uit een onveilige situatie te halen.

Interesse

Heb jij in je werk te maken met agressie of voel je jezelf wel eens onveilig dan helpt deze workshop je hierbij. Krijg meer zelfvertrouwen en ontdek hoe je controle over de situatie houdt. Als je daarna de smaak te pakken hebt kun je doorstromen in de speciale cursus. Aanmelden kan via de onderstaande link.

AANMELDEN WORKSHOP KLIK HIER